După 14 sarcini cu băieți, a născut o fetiță

Doi soți au devenit și părinți de fetiță, însă numai după 15 încercări! Kateri și Jay Schwandt, ambii în vârstă de 45 de ani, din Michigan aveau deja 14 băieți, când au fost binecuvântați cu o fetiță.

La începutul lunii decembrie, micuța lor, Maggie, a împlinit o lună. ,,Părinții mei au fost în sfârșit binecuvântați cu fetița pe care nu au crezut că o vor avea”, a spus Tyler Schwandt, în vârstă de 28 de ani.

Numele Maggie, a spus el, provine de la mama sa, al cărei prenume este Margaret, și Jayne, o variantă lungă a prenumelui tatălui său, Jay.

Soții Schwandts au început o relație de prietenie ca boboci, urmând liceul Gaylord și respectiv Gaylord St. Mary, și s-au căsătorit în 1993, înainte de a fi admiși la Universitatea de Stat Ferris. În anii de studenție s-au născut primii trei copii ai cuplului.

Părinții, ambii, au obținut diplome de onoare. Kateri a obținut un master în asistență socială de la Universitatea de Stat Grand Valley, iar Jay, care este, topgraf, o diplomă în drept de la Thomas Cooley. Acum locuiesc în Lakeview.

Acum ceva timp, Kateri a anunțat că este însărcinată și spunea că „există suficient testosteron” în casă pentru a „umple un stadion” și, dacă ar avea o fetiță, ar fi „cel mai răsfățat și protejat copil din întreaga sa viața, mai ales în adolescență”.

Cei șase copii din Răscăieți, care au rămas fără ambii părinți, au fost adoptați de către doi soți din Chișinău
Articolul anterior
Italia a început astăzi vaccinarea anti-Covid
Articolul următor
Alte articole interesante