Elena Băsescu a oferit primele detalii despre sarcină

Elena Băsescu va deveni mămică, pentru a treia oară, în luna mai, când va aduce pe lume o fetiță. Mezina fostului președinte al României a acceptat un interviu și o ședință foto pentru o revistă de peste Prut, alături de cei doi copii ai săi. Elena Băsescu declară că cea de-a treia sarcină este mult mai ușoară și asta pentru că tânăra mămică are mai multă experiență și este mult mai încrezătoare în forțele proprii.

separator
,,Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil. Sofia şi Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relaţia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea şi un echilibru perfect în familie: doi băieţei, şi două fetiţe, având în vedere că Ioana are un băieţel de trei ani. Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe”.

Elena Băsescu arată incredibil de bine. Viitoarea mămică a dezvăluit dacă, cumva, face sport sau urmează un regim alimentar special, în perioada sarcinii.

,,Da, fac în continuare sport, pentru că mi-a permis doctoriţa care monitorizează sarcina. Nici eu nu sunt la prima astfel de experienţă, aşa că ştiu foarte bine ce regim alimentar trebuie să urmez, cât să mă odihnesc, astfel încât să nasc un copil sănătos, pentru că asta, până la urmă, este cel mai important”, a mai dezvăluit Elena Băsescu.

Însărcinată în aproape opt luni, Elena Băsescu s-a lăsat fotografiată, pentru coperta revistei Viva, alături de cei doi copii săi. sursa

alte Articole interesante