Elena Udrea și-a botezat fetița, la o mănăstire. Eva Maria a împlinit chiar astăzi un anișor

Fostul ministru român Elena Udrea, în vârstă de 45 de ani, și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, de 32 de ani, au botezat-o astăzi, 20 septembrie 2019, pe fetița lor, Eva Maria, care tot astăzi împlinește un an. Ceremonia de creștinare are loc la Mănăstirea Cașin din București.

separator
„Este cel mai important moment din viața mea după acela în care am născut-o”, a spus Elena Udrea la intrarea în biserică. Fostul ministru a mai spus că dacă nu putea reveni în România, o boteza pe Eva Maria în Costa Rica. Fetița Elenei Udrea a venit pe piciorușele ei și a plâns puțin după suzetă.

Amintim că Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica anul trecut, la o lună după ce a născut-o acolo pe fetița sa, dar pedeapsa i-a fost suspendată, ea fiind condamnată pentru luare de mită și abuz în serviciu. În decembrie 2018, Elena Udrea a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei. Pe 8 iulie 2019, Elena Udrea a renunțat la cererea de azil politic în Costa Rica și a revenit în țară cu fetița și cu mama ei.

sursa foto: click.ro; libertatea.ro

Plaja din parcul „Valea Morilor” a fost curățată și igienizată. Foto
Articolul anterior
Cum sunt ,,reciclate” produsele după expirarea termenului de valabilitate. Dezvăluirile unui angajat
Articolul următor
Alte articole interesante