Emoționant! Lilu a dezvăluit zece sfaturi pe care le oferă fetițelor sale

Lilu a dezvăluit într-o postare virtuală ce sfaturi le oferă fetițelor sale, Amelie și Teia, dar și cum încearcă să le crească, cu iubire pentru oameni, puternice și luptătoare. Ai crede că are toate posibilitățile să își răsfețe fetele, însă nu este așa. Ce le amintește Lilu fetițelor sale, de fiecare dată?

separator

,,Mesaje către fetele mele

Iubita. Așa ti-am zis ție, Amelie, așa iti zic si tie Teița. Pentru ca asta vreau sa simtiti. Sa va simți iubite și in stare sa oferiți iubire.

1. spuneti MULTUMESC tuturor – oamenilor iubiti, străinilor, experiențelor, durerilor.

2. Nu așteptati de la nimeni nimic. Nimeni nu ne este dator, noi (părinții) v-am dăruit viața a fost un cadou, (atat pentru noi, cât și pentru voi, cel puțin asta speram) în rest pentru totul trebuie să depuneti efort și pasiune.

3. Sa faceți cu drag doar ceea ce va aduce placere. Atunci când veti face cu pasiune ceva înseamnă ca faceti lucrul bun.

4. Plângeți când simțiți nevoia. Descarcati-va nervii, stările, furiile. Apoi ștergeți lacrimile, va machiați un pic (când veți mai mari) zâmbiți și Rezolvați problema.

5. Cata dragoste și frumusețe este in fiecare dintre voi. (Atent nu despre Frumusețea de prințesa, e despre Frumusețea din interior). Din păcate eu doar abia ajungând la maturitate mi-am dat seama de asta, Învățând din cărți și din propriile experiente.

6. Aveți grija și respectati corpul vostru. Este căsuța sufletului nostru.

7. Nimeni nu are dreptul sa vă numească cu cuvinte urate. Voi știți ca nu sunteți așa, cel care vorbește urat despre altii este de fapt cel urat (adică plin de ura).

8. Încă o data. Mai încearcă (exact ca la promoțiile nereușite). De fapt în încercare, răbdare și rezistența sta puterea unui om. Dacă oamenilor care au inventat lumea asta noua cu mașinăriile sale renunțau la primul eșec, probabil încă in peșteri eram. Ne mișcam mereu înainte, mai buni.

9. Tot timpul sa învățați ceva nou, sa cititi ceva diferit. O femeie frumoasa și deșteaptă e Combinația perfecta.

10. Sunteți Surori, sunteți cele mai bune prietene. Atunci când noi nu vom mai fi, voi veți fi familia noastră”.

Record de infectați în sudul țării, după ce un angajat al unei vinării și-a sărbătorit ziua de naștere cu un număr mare de invitați
Articolul anterior
Amenzi uriașe în Germania. Purtarea măștilor devine obligatorie
Articolul următor
Alte articole interesante