Emoționant! Lilu a dezvăluit zece sfaturi pe care le oferă fetițelor sale

Lilu a dezvăluit într-o postare virtuală ce sfaturi le oferă fetițelor sale, Amelie și Teia, dar și cum încearcă să le crească, cu iubire pentru oameni, puternice și luptătoare. Ai crede că are toate posibilitățile să își răsfețe fetele, însă nu este așa. Ce le amintește Lilu fetițelor sale, de fiecare dată?

separator

,,Mesaje către fetele mele

Iubita. Așa ti-am zis ție, Amelie, așa iti zic si tie Teița. Pentru ca asta vreau sa simtiti. Sa va simți iubite și in stare sa oferiți iubire.

1. spuneti MULTUMESC tuturor – oamenilor iubiti, străinilor, experiențelor, durerilor.

2. Nu așteptati de la nimeni nimic. Nimeni nu ne este dator, noi (părinții) v-am dăruit viața a fost un cadou, (atat pentru noi, cât și pentru voi, cel puțin asta speram) în rest pentru totul trebuie să depuneti efort și pasiune.

3. Sa faceți cu drag doar ceea ce va aduce placere. Atunci când veti face cu pasiune ceva înseamnă ca faceti lucrul bun.

4. Plângeți când simțiți nevoia. Descarcati-va nervii, stările, furiile. Apoi ștergeți lacrimile, va machiați un pic (când veți mai mari) zâmbiți și Rezolvați problema.

5. Cata dragoste și frumusețe este in fiecare dintre voi. (Atent nu despre Frumusețea de prințesa, e despre Frumusețea din interior). Din păcate eu doar abia ajungând la maturitate mi-am dat seama de asta, Învățând din cărți și din propriile experiente.

6. Aveți grija și respectati corpul vostru. Este căsuța sufletului nostru.

7. Nimeni nu are dreptul sa vă numească cu cuvinte urate. Voi știți ca nu sunteți așa, cel care vorbește urat despre altii este de fapt cel urat (adică plin de ura).

8. Încă o data. Mai încearcă (exact ca la promoțiile nereușite). De fapt în încercare, răbdare și rezistența sta puterea unui om. Dacă oamenilor care au inventat lumea asta noua cu mașinăriile sale renunțau la primul eșec, probabil încă in peșteri eram. Ne mișcam mereu înainte, mai buni.

9. Tot timpul sa învățați ceva nou, sa cititi ceva diferit. O femeie frumoasa și deșteaptă e Combinația perfecta.

10. Sunteți Surori, sunteți cele mai bune prietene. Atunci când noi nu vom mai fi, voi veți fi familia noastră”.

Anunț! Copiii din raioanele Telenești și Sângerei pot beneficia de Servicii stomatologice gratuite

Copiii din localitățile rurale ale Republicii Moldova pot beneficia gratuit și în acest an de servicii stomatologice acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.

Astfel, în perioada 6-10 februarie, echipele mobile de medici specialiști se vor afla în mai multe localități din raioanele Telenești și Sângerei.

Potrivit CNAM, în perioada sus-menționată echipele se vor afla în următoarele localități:

– în zilele de 6-8 februarie – în Bănești, r-nul Telenești;
– în perioada 6-10 februarie – în Heciul Nou, r-nul Sângerei;
– pe 9 și 10 februarie – în Coropceni, r-nul Telenești.

Pentru prestarea serviciilor medicale stomatologice de către echipele mobile de medici specialiști, în fondul măsurilor de profilaxie pentru 2023 au fost planificate peste patru milioane de lei.

Anul trecut, aproape 19 mii de copii din diverse localități rurale ale țării au beneficiat gratuit de servicii stomatologice în valoare de peste 3,7 milioane de lei.

O femeie de 33 de ani a murit la trei zile după ce a născut acasă

O femeie de 33 de ani, dintr-un sat izolat din Munții Apuseni, România, care născuse în urmă cu trei zile, a murit la scurt timp după ce a fost preluată de o ambulanță.

Femeii i s-a făcut rău în această dimineață și rudele sale au cerut ajutorul ambulanței la 112, întrucât femeia era inconștientă.

ISU Alba a trimis un medic de la Serviciul de Ambulanţă cu o autoşenilată în localitatea Scărişoara.

„Duminică, un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de pompieri Câmpeni şi un echipaj cu medic de la Serviciul ambulanţă intervin în localitatea Scărişoara, unde s-a solicitat ajutor medical pentru o persoană inconştientă. Cadrele medicale ajunse la pacientă au constatat că este vorba despre o femeie de 33 de ani, care a născut în urmă cu trei zile, fiind a şaptea sarcină.

Ea este inconştientă, însă are funcţii vitale. Femeia a fost preluată de către pompierii militari şi predată echipajelor medicale. Şi bebeluşul a fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni în vederea evaluării medicale. Din cauza drumului greu accesibil şi a zonei înzăpezite, salvatorii folosesc o autoşenilată pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării şi transportul persoanei la ambulanţă”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Tânăra mămică a intrat în stop cardio-respirator. Din nefericire, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul, a anunţat ISU Alba.

Sugarul, care nu avea probleme medicale, a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe Câmpeni.

Te topești! Vezi cum arăta Anastasia Fotachi în copilărie

Anastasia Fotachi este în așteptarea primului ei bebeluș. Și pentru că va deveni mamă în curând, tânăra fotomodel s-a lăsat cuprinsă de nostalgie și a împărtășit cu urmăritorii săi câteva fotografii cu ea când era mică.

În imagini, Anastasia apare în primele luni de viață, alături de tatăl și fratele său.

Modelul nu a ezitat să facă haz pe seama unor fotografii: ,,Aici am o lună, zici că eram țigancă” sau “Bantul mai mare ca capul”.

Cert este că Anastasia avea o frumusețe răpitoare și în copilărie. Prietenii virtuali au apreciat pozele și postarea modelului.

mamaplus

Anastasia Fotachi este căsătorită cu omul de afaceri Gabriel Stati. Cei doi sunt în așteptarea unui băiețel, primul copil comun al cuplului.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, floare şi interior

Record de infectați în sudul țării, după ce un angajat al unei vinării și-a sărbătorit ziua de naștere cu un număr mare de invitați
Articolul anterior
Amenzi uriașe în Germania. Purtarea măștilor devine obligatorie
Articolul următor