Emoționant! Olga Manciu: ,,La mulți ani, inimioarele mele gemene!”

Alexandru și Olga Manciu și-au sărbătorit ieri gemenii: Matei și Damian au împlinit 8 ani. Cuprinsă de emoție, Olga le-a dedicat copiilor un mesaj înduioșător, pe pagina sa de socializare. Timpul a trecut atât de repede din prima zi când au încălzit brațele părinților.

separator

,,Iată că au trecut 8 ani din ziua când v-am îmbrățișat pentru prima dată. Incredibil cât de rapid zboară timpul și cât de mult ați crescut. Eu știu că peste mulți ani voi o să citiți acest mesaj, și vreau să vă spun că chiar în această clipă voi dormiți în pătucul vostru iar noi, cu tati Alexandru Manciu, încercăm din toți plămânii pe care îi avem, să vă surpindem în această dimineață când o să faceți ochișori într-un nou an.

Vreau să vă povestesc câte ceva despre voi: sunteți niște copii prea maturi pentru vârsta în care sunteți azi. Aveți cei mai frumoși și sinceri ochi și cele mai răsunătoare râsete. Tare vă mai place să vă certați și să dați vina unul pe celălalt, iar noi de pe acum vă lăsăm să le clarificați pe toate doar între voi. Sunteți bărbați (mici) curajoși și foarte sinceri ❤️ Noi nu ne puteam dori copii mai minunați. Damian, tu ești dreptatea, iar tu Matei, ești bunătatea. Sper că o să rămâneți la fel, sau de fapt știu că o să vă cizelați pe parcursul vieții și o să deveniți și mai buni. Vă mulțumim că ne-ați ales anume pe noi să fim părinții voștri!

Vreau să vă spun un mare MULȚUMESC pentru înțelegerea de care îmi dați dovadă în toate situațiile din viața, chiar și cele mai grele. Sunteți motoarele și inspirațiile noastre. Să știți că noi cu tati zilnic muncim ca voi să nu duceți lipsa de nimic. Vă promit că atât cât îmi va sta în puteri și voi mă veți lăsa evident (voi nu o să mă lăsați cu siguranță, dar eu am să o fac până la ultima suflare), am să vă ocrotesc cu tot trupul și firea mea. Nu vreau nimic decât să știu că sunteți sănătoși, fericiți și că ați crescut OAMENI ADEVĂRAȚI. Nu vă mințiți sufletele niciodată, pentru că doar ele știu și o să vă ajute să faceți alegerile corecte în viață. Dar nici nu vă fie frică de greșeli, pentru că este firesc și chiar recomandat să mai dai în viața asta cu nasul în garduri, iar mama cu tata sunt alături de voi”, a scris Olga Manciu.

Mesajul de felicitare a adunat un număr record de aprecieri din partea prietenilor cuplului. Părinții, dar și cei mici, au fost surprinși cu urări calde și gânduri frumoase! La mulți ani, pentru Matei și Damian!

Amintim că Olga și Alexandru Manciu sunt stabiliți în prezent la Londra, alături de cei trei fii ai lor, Matei, Damian și Vlăduț.

Un bărbat de 54 de ani, care nu suferea de nicio boală, a decedat de pneumonie gravă Covid-19
Articolul anterior
ANSP dezvăluie o listă cu mituri și informații false despre Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante