Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară. Anna Kournikova a născut în mare secret

Celebrul artist Enrique Iglesias şi partenera sa, Anna Kournikova, au devenit părinţi pentru a treia oară. Vestea cea mare a fost făcută publică de fratele mai mic al artistului, Julio José Iglesias.

separator
Fratele artistului nu s-a putut abţine, a făcut declaraţii:

„Sunt din nou unchi (…) Fratele meu are deja trei copii. Este foarte fericit şi foarte mulţumit de muzica lui, desigur” , a declarat cel de-al doilea fiu al lui Julio Iglesias postului chilian de radio ADN.
Jurnaliştii au fost curioşi să afle dacă este vorba despre un băieţel sau o fetiţă. Acesta le-a răspuns direct: „Este un secret, nu pot să-ţi spun”, dar a precizat că atât mama, cât şi bebeluşul sunt deja la casa lor din Miami Beach, în SUA, relatează okmagazine.ro.

Fericiţii părinţi nu au reacţionat la cuvintele lui Julio Jose pe reţelele de socializare şi nici în comunicate oficiale. Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au ţinut sarcina ascunsă.

La sfârşitul lunii ianuarie, revista spaniolă HOLA! a publicat o serie de imagini de paparazzi în care cei doi sunt surprinşi pe un yacht, sarcina fostei tenismane fiind destul de vizibilă şi avansată. Cei doi sunt împreună de 18 ani şi îşi vor mări familia cu un nou membru. Anna şi Enrique au împreună doi gemeni, Nicholas şi Lucy, în vârstă de doi ani.

La mulți ani! Artista Larisa Busuioc împlinește astăzi 50 de ani
Articolul anterior
10 celebrități care au apelat la mame surogat pentru a avea copii
Articolul următor
Alte articole interesante