Menține-ți formele în timpul sarcinii cu 5 exerciții eficiente!

instructori (1)
Irina Darii,
instructor Unica Sport

Dacă vrei să-ți crească doar burtica, dar să nu adaugi centimetri în plus în alte părți ale corpului, trebuie să duci un mod de viață activ în perioada sarcinii. Graviduța Aliona Borș, îndrumată de instructorul Unica Sport, Irina Darii, va efectua 5 exerciții pe care le poți pune în practică și tu! Însă, nu uita să ceri permisiunea medicului.

separator
Brațe tonifiate

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu picioarele depărtate și brațele flexate în față. Ține între palme o minge pentru gimnastică. În continuare, ridică brațele sus și strânge mingea. Din această poziție, extinde brațele în față. Nu te grăbi când efectuezi mişcările. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă exercițiul de 10 de ori.

1


Talie și brațe antrenate

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu picioarele depărtate și brațele extinse sus. Ține între palme o minge. În continuare, apleacă trunchiul și du brațele în față. Revino la poziția inițială și răsucește trunchiul lateral într-o parte, apoi în alta. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă exercițiul în tempou lent de 10 de ori.

2


Talie subțire

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu picioarele depărtate și brațele extinse sus. Ține între palme o minge. În continuare, du un picior în spate pe diagonală și înclină-te, extinzând talia. Din această poziție, ridică piciorul spre cot, formând între coapsă și gambă un unghi de 90 de grade. Revino la poziția inițială și repetă mișcarea în cealaltă direcție. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Realizează exercițiul de 10 ori în ambele direcții. Nu te grăbi când efectuezi mişcările. Vei simţi muşchii taliei.

3


Fese și coapse reliefate

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu picioarele depărtate și brațele flexate în față. Ține între palme o minge. Din această poziție, realizează o semigenoflexiune, orientând genunchii în părți. Nu te grăbi când efectuezi mişcările. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă exercițiul de 10 de ori.

4


Coapse interne fără celulită

Începe exercițiul în poziție așezată, cu picioarele flexate și cu sprijin pe palme. Ține între picioare o minge. În continuare, strânge mingea cu picioarele. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă exercițiul de 20 de ori.

5

Sute de oportunități de carieră într-un singur loc. Începe Târgul de Cariere la Chișinău
Articolul anterior
Multe femei au avort menstrual fără să ştie
Articolul următor
Alte articole interesante