Familia băiețelului cu nanism, devenit victimă a bullying-ului, a refuzat 470.000 de dolari

Povestea lui Quaden Bayles, băiatul în vârstă de 9 ani din Australia, victimă a bullying-ului din cauză că suferă de nanism, a sensibilizat întreaga lume.

separator
O asociație caritabilă a reușit să strângă suma de 470.000 de dolari pentru că băiatul să își îndeplinească marele sau vis, acela de a merge la Disneyland.

De ce refuzat familia banii?

Familia lui Quaden nu a acceptat și a refuzat banii, pe care i-a direcționat către o organizație care luptă împotriva marginalizării oamenilor care suferă de nanism.

„Era minunat pentru el, dar sora mea a vrut să ne întoarcem către adevărată problema. Câte sinucideri se întâmplă anual din cauza agresiunilor și discriminării? Trebuie să rămânem uniți în această lupta!,” a declarat mătușa puștiului, Mundanara Bayles.

Băiețelul a impresionat o lume întreagă după ce mama să a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care copilul reurge la un gest șocant. I-a cerut mamei sale să îl ajute să-și pună capăt zilelor, afectat de umilințele la care este supus de către colegii săi, din cauza bolii de care suferă.

Copiii din toată lumea au publicat și ei mesaje de solidaritate cu băiețelul din Australia.

sursa

Primul ajutor în caz de durere în gât la copii și adulți!
Articolul anterior
,,Răsună frumos fanfara” – un videoclip special lansat de Marina Filipovici, în colaborare cu Orchestra Mugurel. Vezi video!
Articolul următor
Alte articole interesante