Familia Olgăi Manciu donează câte 1.000 de euro pentru două fetițe cu grave probleme oculare care au nevoie de ajutor

Din banii adunați ieri la târgul de caritate, organizat de Olga Manciu, vor fi donați câte 1.000 de euro pentru două fetițe. Adelina are 2 anișori și suferă de cancer la ochi, iar Iasmina s-a născut cu orbire și luptă pentru a vedea lumina zilei.

separator
Familia Manciu a luat această decizie, având în vedere că la târgul de ieri s-au strâns mai mulți bani decât este nevoie pentru intervenția lui Damian, fiul cuplului.

,,Prieteni acesta este unul din cazurile carora noi o sa le ajutam, datorita voua! 1000 € vor merge spre aceasta fetita, care lupta cu cancerul la ochi! Sa-i dorim sanatate toti impreuna! Si daca printre voi mai sunt oameni care vor sa doneze, aici o puteti face! Pace tuturor! 🙏🏻❤️”, a comunicat Olga pe pagina sa de facebook.

Adelina are 2 ani și 10 luni. În luna octombrie 2018, a fost diagnosticată cu o forma rară de cancer la ochi – Retinoblastom unilateral. În prezent, fetița urmează tratmentul în Italia, la Azienda Ospedaliero Universitaria Senese. Până în prezent a făcute 4 chimioterapii intra-arterial (Melphalan-Topotecan), 2 ședințe de crioterapie intravitreală combinată cu chimioterapie, toate se efectuează sub anestezie generală, inclusiv controlul oftalmoscopic și restul examenelor ce se impun.

Familia fetiței are nevoie de ajutor. Și surioara Adelinei, Eliza, în vârstă de 1 an ar trebui să facă analize pentru acest tip de cancer, iar costul procedurii depășește 1.500 euro.

,,De cand am ajuns in Italia pentru tratament am stat la rude, prieteni, nu ne permitem o chirie, traim doar cu ce avem in doua valize, iar in situatia Adelinei cu imunitatea foarte scazuta exista riscul sa contacteze alte boli sau virusi, trebuie evitat contactul cu alte persoane și locurile aglomerate. Exista temerea ca desi avem rezultate bune de la tratament, sa nu putem duce la capat tratamentul din cauza dificultatilor financiare ale familiei. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta in continuare, nu stim cum sau daca ne putem revanșa vreodata pentru tot sprijunul oferit Adelinei si familiei noastre”, este mesajul familiei Bucur.

Pentru mai multe detalii puteți să contactați familia în privat (Svetlana Bucur).

Donatii se pot face in urmatoarele conturi deschise pe numele parintilor:

https://www.paypal.me/donatiibucuradelina

CONT RON ( lei Românesti) – RO27RZBR0000060020622592
BUCUR PETRU CIPRIAN

CONT EURO –
RO54RZBR0000060020622591
BUCUR PETRU CIPRIAN
COD SWIFT – RZBRROBU (pentru RON/€)

CONT MLD ( lei Moldovenesti ) – MD92VI225911608150915045
BUCUR SVETLANA
COD SWIFT – VICBMD2X ( pentru MLD)
COD fiscal – 5511067221333230 ( Svetlana Bucur, lei MLD )

Un alt caz care va beneficia de ajutorul oferit de familia Manciu este cel al Iasminei Lefter. Fetița suferă de orbire.

,,Și încă un caz, căruia o să îi oferim ajutor datorită vouă! 1.000€ vor fi donați pentru micuța Iasmina, care merită să vadă lumina zilei! Eu vreau să vă spun că voi sunteți minunați și sufletele voastre sunt incredibile! Vaădorim numai bine! 🙏🏻❤️”, scrie Olga pe pagina sa de facebook.
Donează pentru Iasmina pe caritate.md.

Fotografii impresionante. Cum arăta orașul Chișinău în anul 1930
Articolul anterior
Când poți trimite copilul la școală după ce a fost bolnav?
Articolul următor
Alte articole interesante