Femeia care a devenit faimoasă după ce a născut sextupleți. Cum arată ea și copiii acum, după 16 ani

Jon și Kate Gosselin, un cuplu din SUA, care avea deja doi copii, își mai dorea încă unul. Doar că norocul le-a surâs mai mult decât se așteptau, iar tânărul cuplu au mai avut încă 6 copii.

separator

Kate a rămas însărcinată cu 6 copii și acesta lucru avea să se transforme într-un job full-time de mămică pentru toți cei 8 copii ai săi. Kate a dat naștere celor 6 copii, Aaden, Joel, Collin, Alexis, Leah și Hannah.

De curând, cele 6 minuni ale sale au împlinit 16 ani, iar Kate se declară o mamă tare mândră.

După nașterea lor, familia Gosselin a avut propriul reality show pe canalul TLC intitulat Jon & Kate Plus 8. Show-ul ce continuă și astăzi le aduce venituri considerabile, acesta devenind mijlocul prin care ei au devenit faimoși.

Din nefericire, Kate și Jon au divorțat și s-au luptat mult pentru custodia copiilor. Astfel, Jon a ajuns să îi păstreze pe Hannah și Collin, iar restul copiilor au rămas cu Kate.

Din cauza despărțirii, dinamica dintre copiii care locuiesc cu Kate și cei care sunt la Jon este una tumultoasă. În prezent, Madelyn și Cara, gemenele în vârstă de 19 ani, au rămas și ele cu mama lor.

Pentru a nu uita întreaga aventură de când s-au născut sextupleții, Kate a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram cu unul dintre pamperșii pe care micuții îi purtau, scoțând în evidență cât de mici erau aceștia.

Deși nu i-a fost ușor, Kate este o mamă eroină, una care a știut cum să aibă răbdare și înțelegere pentru copiii ei. De ziua lor, la împlinirea celor 16 ani, într-o altă postare pe contul său de Instagram, ea povestește că le-a îndeplinit dorința copiilor ei de a avea cereale la micul dejun. Astfel, ca să fie sigură că le face pe plac, Kate a cumpărat 21 de tipuri diferite de cereale.

În ciuda faptului că a născut de 2 ori, prima oară gemene și apoi sextupleți, Kate, acum în vârstă de 45 de ani, are un corp de invidiat, purtând mereu ținute ce îi scot în evidență talia de adolescentă. 

sursa: www.a1.ro

Decizia CEC: Pentru turul II al alegerilor prezidențiale vor fi tipărite mai multe buletine de vot pentru secțiile de votare din străinătate
Articolul anterior
Carantină totală, într-un sat din raionul Dondușeni. Restricțiile care au fost impuse
Articolul următor
Alte articole interesante