Fericirea Svetlanei Sainsus: fetița sa Lia, a împlinit o lună! Poze

În urmă cu exact o lună, Svetlana Sainsus a devenit  mămică pentru a doua oară. Fetița sa, Lia, s-a născut prematur la 34 de săptămâni de sarcină. Emoțiile și grijile au fost intense pentru tânăra mămică.

separator
„Ma uit la fată și plâng și mă întreb: când, Doamne, aceste grame se vor transforma într-o năstrușnică care îmi va întoarce casa pe dos?”, scria la o zi după nașterea micuței, cofondatoarea Caritate.md.

Cu ocazia împlinirii unei lunițe, Svetlana Sainsus a publicat un mesaj emoționant, dar și câteva poze cu fetița sa. Din câte putem vedea, Lia a crescut, s-a făcut un bebeluș mare și voinic, care îi luminează viața mamei sale. Chiar în prima lună de viață, Lia a adăugat deja 1 kg, potrivit mamei sale.

,,O lună de Lia în viața noastră. O lună de visul meu împlinit. Și-a ales ea unul din cele mai de cumpana momente să apară pe lume, în timpul pandemiei și a celei mai grave încercări, dar asta este cu siguranță o dovada în plus la ce femeie puternică va crește🙏 și peripețiile și nerăbdarea de a veni pe lume sunt doar încă o dovadă că a vrut să aibă o apariție mai deosebită și să o încerce pe mami cat rezista🙃Eu încă mă trezesc și o privesc zilnic lung și mă intreb: e a mea? gata, o am? nu visez?.

Lia e dovada că minuni există și lecția mea de viață că orice e posibil atunci când crezi cu adevărat și nu pierzi speranta…”, menționează Svetlana Sainsus.

,,Azi e sărbătoare. Să ne fii sănătoasă pui de primăvara🙏, mami și tati te adoră❤️ #stamacasa totul va fi bine🙏Ah si da, mai sa uit + 1kg”, a mai dezvăluit tânăra mămică.

În stânga Nistrului, o femeie de 55 de ani a murit de coronavirus
Articolul anterior
Ion Chicu, către mediul de afaceri: reorientați-vă, la situația de până la 1 martie 2020 nu mai revenim niciodată
Articolul următor
Alte articole interesante