Fetița de 1 anișor s-a vindecat de rănile de pe picioare și locuiește într-o casă nouă cu mama sa, care așteaptă al doilea copil

O rază de speranță pentru fetița de 1 anișor din Ștefan Vodă care a fost găsită într-o stare gravă și internată în spital cu scabie și răni infectate pe picioare. Aceasta a fost vindecată, iar grație oamenilor care le-au oferit ajutor, micuța și mama sa minoră, însărcinată cu al doilea copil, au fost cazate într-o casă cu condiții decente.

Despre acest lucru a anunțat Cristina Mastac Comerzan, inițiatoarea care a pornit o campanie de ajutor pentru această familie afectată de greutăți și sărăcie. O mămică pe nume Natalia a oferit familiei o locuință pentru trai, aproape de Chișinău. În același timp, mama și copilul au primit diverse donații și ajutoare cu lucruri de primă necesitate, alimente, scutece.

Potrivit Cristinei, după externare, din prima zi în care a ajuns în noua casă, mama însărcinată a spălat totul, a măturat în jurul casei și a aranjat hăinuțele donate pe rafturi.

,,Îmi crește inima când îi văd în casa curată și îngrijită. Haine pentru moment au, și pentru fetiță și pentru bebeluș, scutece, hrană, produse de igienă, medicamente, cărucior, cearceafuri, frigider – le-am dus!! Ar mai fi nevoie de niște covoare, câteva cratițe, un ceainic electric, un pătuc pentru bebe și o mașina de spălat semi-automată. Dacă cineva vrea să îi viziteze, scrieți-mi. Sunt foarte aproape de Chisinau. Mulțumesc pentru aceste vieți salvate. Datorita vouă, viața lor poate fi altfel… Soarta acestor copii (că și mama e un copil) poate fi alta, si astfel, societatea noastra poate fi altfel! Iar sufletele noaste sunt împăcate și împlinite pentru că știm că am încercat!”, declară Cristina Mastac Comerzan.

Puteți urmări și susține online cazurile aflate în vizorul Ask a Mom aici: https://www.facebook.com/donate sau pe paypal: cristina.mastac@yahoo.com cu mentiunea “Cazuri sociale”.

Medic de la Institutul de Cardiologie: ,,Eu mi-am pierdut părinții din cauza coronavirusului. Îndemnul meu pentru toți este să se vaccineze”
Articolul anterior
În acest an, 1.097 elevi vor lua nota 10 din oficiu la examenele de bacalureat
Articolul următor
Alte articole interesante