Fetiţă de 8 ani, abandonată de părinţi la o benzinărie pentru că „nu e ascultătoare”

O fetiţă a fost pur şi simplu abandonată, părăsită de părinţi la o benzinărie, cu un bilet în care aceştia îşi motivau gestul revoltător. Nu avea bagaje sau alte haine de schimb.

separator

Copila de doar opt ani a fost lăsată în stradă de părinţi, la o benzinărie din Kabupaten Pekakawan, Indonezia, împreună cu un mesaj în care familia declara că a rămas fără opţiuni în privinţa ei, din cauza comportamentului nepotrivit.

Mai mult, în mesajul lăsat fetei lor aceştia au menţionat că s-au săturat de comportamentul ei rău, pentru că ar fi obraznică, şi i-au urat să aibă grijă singură de ea.

Fetiţa a fost preluată de poliţişti, după ce mai multe persoane au observat-o stând speriată, singură în zona benzinăriei, fără alte bagaje ori haine de schimb. Doar ea şi un bilet.

„Copilă, iartă-mă. Sunt forțată să te las pe stradă pentru că nu mai sunt dispusă să te văd suferind sau torturată din cauza răutăților tale, în fiecare zi cauzezi probleme. Iartă-mă copilă. Ai grijă de tine” au fost cuvintele scrise de mama fetei în biletul pe care micuţa speriată îl ţinea în mână la apariţia autorităţilor.

Polițiștii spun că nu au primit nicio sesizare despre dispariţia vreunui copil, motiv pentru care fata nu a putut fi identificată. Ea a fost plasată în grija unui asistent maternal, iar o anchetă pentru abandonarea minorei a fost deschisă.

Potrivit Mirror, fata a fost abandonată la o benzinărie pentru că era „prea problematică”. Părinţii sunt căutaţi acum, urmând să răspundă pentru fapta lor.

sursa

Donald Trump este tratat cu anticorpi monoclonali, un tratament nou experimental pentru Covid-19
Articolul anterior
Proiect foto inedit, cu mame din diferite colțuri ale lumii care alăptează
Articolul următor
Alte articole interesante