Fetiţa de 9 luni, născută cu ciroză a ficatului, s-a stins din viaţă

Durere fără margini. Ruxanda, fetița de doar 9 luni, din Ialoveni, născută cu ciroză a ficatului, s-a stins din viaţă până la operația de transplant.

Tragedia s-a întâmplat până la operaţia de transplant, la care micuţa a fost transportată acum o săptămână în Italia. Anunţul sfâşietor a fost făcut de către Svetlana Sainsus pe pagina sa de Facebook.

În ajutorul micuţei s-au mobilizat, mai mulţi oameni cu inimă mare, care au donat bani pentru intervenţia chirurgicală. În timp record, a fost adunată suma de peste 150 de mii de euro. În data de 22 decembrie, fetiţa a fost transportată în Italia cu un avion SMURD din România.

,,Mă doare sufletul și inima și nu știu măcar ce să scriu, mesajul de ieri noaptea al mămicăi Ruxandei m-a lăsat fără cuvinte. Nu a rezistat inimioara ei, a obosit micuța de luptă și a decis să meargă acolo unde nu exista durere. Noi am făcut tot posibilul as zice eu (am adunat suma în timp record, am fost alături de ea până în ultima clipă, toți cu rugăciuni și ajutor material, dacă am fi putut să îi donăm zile, timp, ani😭😭. Știu că nimeni și nimic nu va alina durerea părinților”, scrie Svetlana Sainsus.

Banii adunați pentru acest caz vor fi direcționați către alți oameni care au nevoie de ajutor.

,,La moment ne ocupăm să ajutăm părinții cu organizarea transportării acasă. După ce primim banii înapoi de la clinică, revenim cu detalii cui vor fi donati si cum vor fi repartizați. Vă mulțumesc încă o dată pentru tot, de ce ne suferă copii? Unde e dreptatea?😢”, a mai comunicat Svetlana Sainsus, cofondatoarea proiectului Caritate.md.

Unul dintre primele camioane care au trecut noua graniţă dintre UE şi Marea Britanie a fost condus de un șofer român
Articolul anterior
Un tânăr şi-a pârât prietenii la poliţie pentru că nu l-au primit la petrecerea de Revelion
Articolul următor
Alte articole interesante