Fetița Laurei Cosoi a împlinit 1 an. Uite cum a fost organizată petrecerea!

Laura Cosoi şi soțiul ei, Cosmin Curticăpean, se bucură de fetița lor, Rita, care a împlinit un anișor. În weekend, familia s-a reunit pentru acest moment aniversar, iar fetiței i s-a tăiat şi moţul, aşa cum se practică în Moldova de peste Prut.

separator
În curtea amenajată cu baloane personalizate, steguleţe şi lumini s-au strâns aproape 100 de invitaţi. Adulții au avut un bar în aer liber, iar cei mici au fost încântaţi că la petrecere a fost invitat şi Mickey Mouse – un animator care le-a captat atenţia imediat ce a venit. Tortul pentru copii a fost gătit fără zahăr şi alte bazaconii, iar adulții s-au delectat cu un tort de ciocolată.

Fetița a ales de pe tăviţa plină cu obiecte, o tradiţie care ar sugera ce destin în viaţă va avea copilul, un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Rita a purtat fundițe și a schimbat trei rochiţe, pentru că era tare cald afară. Ea are 6 dinţișori, face câţiva pali singurică, are jucării preferate. Face “Pa” chiar dacă cineva vine, aplaudă, bate palma, mănâncă cam de toate, dar adoră fructele, carnea şi grişul sub orice formă, este sociabilă şi îşi face uşor prieteni pe unde merge, nu doarme mai deloc ziua ca să nu piardă nimic, a spus Laura.

,,Bea ceai de ghimbir, de la mine, şi mănâncă lămâia ca pe măr. Vorbeşte tot timpul, pe limba ei. Iubeşte mult animalele şi primul lucru pe care-l face când se trezeşte este să ne arate fereastra care dă spre ţarcul lui Atlas, căţelul din curte. Ştie să îi arunce mingea lui Jazz şi o mângâie frumos pe Luna. Spune mama, tata, papa, apa. A fost de câteva ori la mare şi de multe ori la munte. Îi place muzica şi dansul. O adoră pe Maria Callas pe care o ascultă când face baie. Adoră poveştile pe voci şi are un cântec de leagăn preferat. Are simţ artistic şi îşi mişcă mâinile tare graţios”, a mai povestit Kaura Cosoi, potrivit okmagazine.ro.  

Un copil a stat în comă o săptămână după ce a fost mușcat de o căpușă
Articolul anterior
Guz a lansat videoclipul pentru piesa ,,Tănără mamă”, în colaborare cu interpretul Puya din România
Articolul următor
Alte articole interesante