O fetiță cu ambele picioare amputate, care a devenit model, a defilat la New York Fashion Week

O fetiță în vârstă de 9 ani, care are ambele picioare amputate, a defilat la New York Fashion Week, devenind astfel prima persoană cu ambele picioare amputate care a defilat pe acest podium.

separator
Daisy-May Demetre din Marea Britanie, a fost aleasă să apară în show-ul Lulu și Gigi Couture, după ce a fost văzută defilând la Londra. De asemenea, fetița a defilat și la Paris Fashion Week, pe 23 septembrie.

Daisy-May s-a născut cu hemimelia fibulară, ceea ce înseamnă că o parte sau întreg osul fibular al piciorului lipsea, ceea ce a dus la amputarea picioarelor sale. Părinții ei, Alex și Claire, ambii în vârstă de 37 de ani, au fost nevoită să ia o decizie extrem de dificilă: să o vadă pe Daisy-May crescând cu picioare deformate sau să permită o dublă amputare.În speranța că protezele îi vor oferi o viață mai bună, lui Daisy i s-a amputat piciorul stâng de la genunchi în jos, iar piciorul drept de deasupra genunchiului. Operația a avut loc pe când micuța avea doar 18 luni.

Însă părinții ei nu au visat niciodată că Daisy va deveni o gimnastă neînfricată, precum și un model pentru Marea Britanie. De când a devenit model, fetița a lucrat pentru Nike, Matalan și Lulu et Gigi la London Kids’ Fashion Week.    

Sursa

Moldovenii sunt atenționați în legătură cu o nouă escrocherie de spargere a conturilor bancare
Articolul anterior
Angelina Jolie a pășit ca o zeiță pe covorul roșu, la Londra!
Articolul următor
Alte articole interesante