Fetița născută cu „masca Batman” a fost operată. Fotografii înainte și după

Micuța Luna Fenner, care s-a născut cu un semn rar din naștere (un nev melanocitar congenital gigant) a suferit cea mai recentă grefare de piele, conform woman.ru.

După ce fetița de 3 ani a fost examinată, s-a dovedit că, pe lângă problema estetică, semnul din naștere poate prezenta o amenințare oncologică. Medicii din Statele Unite nu au îndrăznit să se apuce de tratamentul copilei, deoarece, conform previziunilor lor, fetița a trebuit să fie supusă la peste 70 de operații sub anestezie generală, pe care chiar și un corp adult le poate rezista cu greu.

Mama Lunei nu s-a dat bătută. Medicii din Krasnodar au aflat despre această poveste și au decis să o invite pe fetiță la ei pentru a urma tratamentul. Până în prezent, Luna a trecut prin 8 operații: atât cu laser, cât și cu grefe de piele.

Ultima procedură a fost efectuată cu succes în octombrie. Directorul clinicii a remarcat că procesul de vindecare, care va dura câteva săptămâni, va arăta dacă vor fi necesare proceduri medicale suplimentare în viitorul apropiat.

Potrivit medicilor oncologi, Luna face față destul de bine tuturor procedurilor și începe să alerge și să sară la doar două ore după anestezie.

sursa foto: @carol35miami, @luna.love.hope/Instagram

Tânăra care va reprezenta Moldova la concursul ,,Miss World 2021”
Articolul anterior
,,Buzele diavolului”, o nouă tendință de injectare pe rețelele sociale
Articolul următor