Fiica Angelei Gonța a împlinit 5 anișori. Jurnalista a publicat un mesaj deosebit!

Emoții mari în casa Angelei Gonța. Ekaterina, fiica acesteia a împlinit ieri 5 anișori. Jurnalista deseori își cucerește prietenii virtuali împărtășind istorioare amuzante cu Eka, iar de această dată i-a dedicat fetiței sale un mesaj profund în care a dezvăluit cum au trecut acești ani din viață, cu evenimente în toate culorile, dar cel mai puternic sentiment, ne-a convins, rămâne întotdeauna dragostea mamă-copil. Copiii noștri care ne șterg tristețea din inimă, ne înalță și dau un sens vieții noastre.

separator
Sinceră și corectă, așa cum ne-a obișnuit să o cunoaștem, mama Ekaterinei a împărtășit emoțiile cu cei care îi urmăresc postările. Internauții s-au arătat copleșiți și i-au urat micii prințese a casei ,,Mulți ani fericiți”.

,,CINCI ANI, oameni buni! (Trece repede timpul. Așa-i? Așa-i.)

Cinci ani în care am trăit o mare iubire. Și o mare dezamagire. Sfârșitul carierei la PRO. Și un nou început la TV8. O mare și dureroasa pierdere. Viorel. Și multe altele…

Și in tot acest timp lângă mine a fost un bot de om. Eka mea. Doamne, ce m-as fi făcut fara de ea…

Eka mea face cinci ani.

CINCI ANI!!!

Mi-am imaginat-o și frumoasa, dar ea a ales sa-i semene lui taica-sau. 😍 In schimb , ce umor! Ce sarcasm! Ce caracter! Maica-sa in picioare.

Concluzie. După părerea mea, una deșteaptă: viața trece, oameni buni. Cu bune și cu rele. Trăiți-o.

Tot ce-mi doresc, și va doresc și vouă, e sănătate. Copiilor noștri și noua. Banal. Dar asta e tot ce cer. Dacă Bojica ma aude.

P.s Katea, in vreo cinci ani precis o sa stai pe Facebook. Si dacă o sa ma accepți in friends o sa vezi ca maica-ta a tot pus poze cu tine ciufulită și a ras continuu de tine. (Like-urile sunt de vina, acum înțelegi)

Dar vreau sa știi. (Precis stai umflata in timp ce citești.) Nu dau timpul înapoi nici pe o secunda. De frica, ca nu cumva, nu cumva, sa nu fii tu in viața mea.

Liubliu!!!”, a scris Angela Gonța pe pagina sa de facebook.

La mulți ani pentru Ekaterina!

Caz șocant la Hâncești. Un bărbat și-a găsit copilul de 9 ani mort într-un frigider
Articolul anterior
O fetiță din Bălți a fost lovită pe trecerea de pietoni
Articolul următor
Alte articole interesante