Fiica Kătălinei Rusu a împlinit 1 anișor! Cum arată tortul de sărbătoare

Pe 31 ianuarie 2020, Kătălina Rusu a devenit mămică prima oară. La prima serbare a fetiței sale, Melissa, interpreta a dat o petrecere nu prea mare, dar foarte veselă și colorată alături de prieteni și nanii micuței. Artista a publicat mai multe poze de la sărbătoare, însoțite de un mesaj emoționant.

,,Acum un an, am înțeles ce înseamnă fericire absolută, un an bogat, bogat în clipe de neuitat, emoții de nedescris și dragoste ❤️, multă dragoste, deoarece te iubim enorm, mica noastră prințesă Melissa 🥰. “Tu ești universul meu, în care gingășia, dragostea, căldura și armonia împletesc o frumoasă cunună pe care scrie cu litere din lumină “mama” și pe care o port cu mândrie ca pe o aură.

Tu ești ceea ce avem noi mai de preț și niciodată nu voi înceta să-ți spun cât de mult te iubesc, deoarece te iubesc și te voi iubi până la infinit. ⁣Niciodată nu mi te-am imaginat înainte să vii pe lume, dar ești mai mult decât mi-aș fi dorit, ești perfectă, în ochii tăi profunzi mă topesc și tot în ei mă regăsesc, deoarece tu ești suflețelul meu. Ma rog bunului Dumnezeu să-ți dea înțelepciune, ca să iei în viață deciziile corecte, cele care ulterior te vor face fericită, iar noi te vom crește cu multă dragoste, deoarece doar așa creștee un om de omenie. Deja ne mândrim cu tine și suntem cei mai fericiți fiind părinții tăi. La mulți ani, scumpa noastră prințesă, Melissa!”⁣, a scris Kătălina Rusu, pe facebook.

De la iarnă, la vară! Emilian Crețu a evadat într-o vacanță în Egipt! Cu cine se odihnește actorul
Articolul anterior
982 de persoane confirmate cu noul Coronavirus, astăzi, 4 februarie
Articolul următor
Alte articole interesante