Fiica lui Jasmin merge la școală! Părinții vor trebui să scoată din buzunar 20 de mii de euro pe an

Jasmin își înscrie fetița în clasa întâi. Margarita, fiica soților Shor, va merge la una din cele mai bune școli din Moscova, unde taxele anuale se ridică la 20.000 euro pe an.

separator
Artista a apărut recent la “Новой волне” în Soci , unde a împărtășit cu reporterii informații din viața ei, relatează dni24.com.

Jasmin a fost invitata concursului și a vorbit în a doua zi a evenimentului, dedicată aniversării unuia dintre organizatorii festivalului – compozitorului Igor Krutoy. Artista a interpretat o piesă. Aceasta a fost însoțită de fiica ei, Margarita, care o aștepta în culise.

Artista în vârstă de 41 de ani a remarcat că într-o săptămână, fica ei va merge în clasa I. Margarita a demonstrat abilități deosebite, învățând deja tabla înmulțirii. Actrița a dezvăluit că fiica sa va merge la Școala Lomonosov, pe care a frecventat-o și fiul ei mai mare. Potrivit informațiilor de pe portalul online al școlii, instruirea acolo va costa 1,5 milioane de ruble pe an (circa 20.000 euro). În același timp, Jasmine este sigură că va reusi să facă economii, deoarece școala se afla chiar lângă locuința familiei. Margarita Shor intenționează să devină artistă, acum studiază canto și pianul la o școală de muzică.

Caz șocant la Edineț. O mamă a murit împreună cu pruncul său după ce au căzut într-o fântână
Articolul anterior
Incident la Complexul Memorial. Un tânăr militar a leșinat în timpul ceremoniei de depunere de flori
Articolul următor
Alte articole interesante