Fiul designerului Nadya Gudumak a împlinit 1 anișor! Poze adorabile

A fost sărbătoare în familia designerului Nadya Gudumac. S-a împlinit un anișor de când viața creatoarei de modă a căpătat mai multă culoare și raze de soare, după ce în familia acesteia a apărut pe lume primul copil al cupului, un băiețel pe nume Vladislav.

separator
Cu ocazia sărbătorii, designerul a ținut să-și împărtășească bucuria și dragostea publicând un mesaj emoționant în spațiul virtual. Fericirea i se citește în ochi, trăind cel mai înălțător sentiment, acela de a fi mamă.
„Astăzi micul nostru Vladislav împlinește un anisor. ❤️
Au zburat lunile încât 1 an a trecut parcă a trecut o lună.
Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Vladislav a crescut sănătos și frumos.❤️
E cel mai divin dar pe care l-aș fi putut primi în viața mea, băiatul meu e cel care îmi aduce căldură și lumină în suflet în fiecare zi și mă face cea mai fericită femeie din lume.
În tot acest timp am aflat că a fi mamă este un sentiment suprem, și nu cred că poate depăși orice altceva acest sentiment de iubire infinită pe care fiecare mamă o simte pentru copilul ei. ”, a menționat Nadya Gudumac, creatoarea brandului de haine autohton Nikita Rinadi, pe Instagram.

La mulți ani pentru Vladislav!  

Un moldovean de 83 de ani își crește singur fiica în vârstă de 3 ani
Articolul anterior
Mesajul fiului interpretei Ana Maria Pop, decedată într-un accident de mașină: ,,Mamă, am intrat astăzi în casă, hainele tale erau aruncate pe pat…”
Articolul următor
Alte articole interesante