Fiul lui Maxim Galkin este copia tatălui său, în copilărie. Vezi pozele

Maxim Galkin distribuie deseori imagini din arhivă, fanilor săi de pe rețelele sociale. Acum câteva zile, acesta a publicat pe Instagram o fotografie din copilarie.

separator
În poză, showman-ul are cam 5 sau 6 ani, și apare cu fratele său Dmitry, care este cu 12 ani mai mare. Mulți fani ai artistului au descoperit imediat asemănările micului Maxim cu fiul său Gari.

„În această fotografie, Maxim este copia exactă a lui Gari. Uimitor, aceasta este genetica”, ,,Am crezut că e Gari, în poză”, sunt doar câteva din sutele de comentarii ale fanilor. Mulți nu credeau că Gari este copilul biologic al lui Maxim Galkin, însă acum s-au convins că anume așa este.În același timp, fanii au observat anterior că fiica lui Maxim, Liza, a moștenit trăsăturile de pe linia maternă. Aceștia susțin că Liza are trăsături asemănătoare cu străbunica ei, Alexandra Kondratyevna.Gari și Liza s-au născut pe 18 octombrie 2013, cu ajutorul unei mame surogat, la un an și jumătate după nunta lui Maxim Galkin și a lui Alla Pugacheva.  

Ziua Internațională a Ficatului Gras a fost marcată astăzi la Chișinău
Articolul anterior
Un desen animat creat în Moldova se află în Top 9, al celor mai bune din lume
Articolul următor
Alte articole interesante