Fiul Marianei Șura a împlinit un anișor!

De un an de zile, Mariana Șura trăiește emoțiile de mamă a doi copilași minunați. Ieri, fiul artistei, Adam, a împlinit un anișor. Casa interpretei s-a umplut de oaspeți, zâmbete și clipe deosebite petrecute alături de cei dragi.

separator
Și, așa cum era de așteptat, Adam și surioara sa, Evelina, au fost centrul atenției. Cei mici s-au bucurat de baloane, jucării și dulciuri. Interpreta ne-a dezvăluit cum a fost la prima aniversare a lui Adam:

,,Am avut emoții mari, frumoase, alături de scumpul nostru Adamel. Evelina îl iubește mult și asta ne bucură, se joacă împreună, le este dor unul de celălalt. Atunci când Adam aude vocea Evei… nu-i mai trebuie nimic. Am petrecut frumos, alături de cei apropiați. Pe 18 aprilie, bunelul a împlinit un an de la deces și am considerat ca prima aniversare să fie alături de cele mai apropiate rude, bunei și verișori”.

Adam e deja băiat mare și le aduce multă bucurie părinților săi. La un anișor, spune mai multe cuvinte și învață să meargă singur. Primele cuvinte au fost ,,mama”, ,,tata, ,,Adam” și alte câteva denumiri scurte de obiecte.

Îi dorim multă sănătate micuțului, alături de familia sa!

Căpșunile grecești au invadat piețele din Moldova
Articolul anterior
A slăbit 9 kilograme și e mândră de rezultatul ei!
Articolul următor
Alte articole interesante