Fiul Olgăi Manciu a fost operat. Cum se simte Damian?

Damian, unul din gemenii soților Manciu, a fost operat ieri la ochișor. Olga a dezvăluit detalii despre intervenția pe care au așteptat-o cu toții, pentru ca Damian să se facă bine și să își recupereze vederea.

separator
Olga a organizat chiar și un târg de caritate pentru a aduna suma necesară, iar cu ocazia respectivă a mai ajutat alți doi copilași bolnavi care aveau nevoie de susținere financiară.

Anterior, Olga a dezvăluit că Damian urma să suporte o intervenție, pentru a primi un cristalin nou la ochișorul care a fost traumat după ce o așchie de lemn a pătruns în el. ,,După această operație, vor urma luni în care vom învăța din nou să vedem cu doi ochi și încă câteva operații de restabilire estetică. Deci va mai fi mult de lucru, insa conteaza faptul ca el va vedea. Doar ca aceasta sansa costa bani pe care noi, la moment, nu ii avem, mai exact – 2000€”, dezvăluia Olga în urmă cu puțin timp.

Iată că intervenția s-a efectuat deja, iar Olga spune că totul a decurs conform planului. Totodată, ea mulțumește tuturor care au contribuit ca acest vis să devină posibil. Tuturor celor care au sunat, au scris mesaje și au transmis gânduri bune.

Îi dorim sănătate micuțului!

Un preot a salvat Coroana de Spini a lui Iisus, în timpul incendiului din Catedrala Notre-Dame
Articolul anterior
O abordare nouă de predare pentru elevii din clasa întâi. Care sunt noutățile?
Articolul următor
Alte articole interesante