Gemenele identice care s-au căsătorit cu gemeni identici vor deveni mame în același timp. Ce alte obiceiuri bizare au

Gemenele identice Brittany și Briana Deane s-au căsătorit cu doi frați gemeni și au fost însărcinate în același timp.

Brittany și Briana Deane, în vârstă de 33 de ani, din Virginia, și-au petrecut viețile împreună și au trecut prin toate marile etape împreună. Femeile s-au căsătorit cu gemenii identici, Josh și Jeremy Salyers, în vârstă de 35 de ani și au fost însărcinate în același timp. Unul dintre bebeluși, un băiețel, s-a născut zilele trecute, iar cel de-al doilea bebeluș, al cărui sex nu a fost dezvăluit, urmează să vină pe lume cât de curând.

Mai mult, surorile și soții lor trăiesc toți în aceeași casă, scrie Daily Mail.

Alături de imagine, gemenele au scris: ”Suntem extrem de încântate să avem un mic băiețel în familia noastră…și numărăm zilele până când vom afla sexul bebelușului numărul 2!”

Brittany și briana i-au cunoscut pe soții lor la un festival destinat gemenilor din anul 2017. După doar 6 luni de când ambele cupluri au început relațiile, gemenii au cerut gemenele în căsătorie.

Cele două cupluri s-au căsătorit în Ohio, în luna august 2018. Gemenele au purtat rochii identice și și-au anunțat și sarcinile împreună în luna august a anului trecut. În imaginea publicată pe Instagram, ce anunța cele două sarcini, gemenele au scris și un mesaj emoționant.

”Ia ghiciți! Ambele cupluri sunt însărcinate! Suntem încântați și recunoscători că suntem gravide în același timp și că putem împărtăși vestea cu voi!” au scris gemenele. ”Copiii nu vor fi doar verișori, ci vor fi frați genetici! Abia așteptăm să-i cunoaștem și ei să se cunoască între ei!”

Gemenele au atras atenția publicului la nivel mondial după ce au fost cerute în căsătorie de soții lor cu inele identice de diamant. Gemenii le-au cerut mâna în căsătorie în același timp și gemenele au avut aceeași reacție la veste.

La nunta lor au fost invitate 15 perechi de gemeni, eveniment ce a fost și televizat în anul 2019. Înainte să se cunoască pe gemene, Josh și Jeremy au făcut un pact să se căsătorească doar cu o pereche de gemene.

Brittany și briana și soții lor, Josh și Jeremy, se îmbracă identic și se fotografiază des în ținutele lor identice.

sursa

Echipa trimisă de OMS în Wuhan nu exclude varianta ca virusul să fi apărut în laborator
Articolul anterior
Singurul membru din familia Măruță care a rămas neatins de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante