Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 10 ani! Cum i-a sărbătorit artista

Max și Emme, gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 10 ani. Cu ocazia acestui eveniment, artista a postat câte un mesaj și un filmuleț extrem de emoționante pentru fiecare dintre ei.

separator

“Da, The Coconuts (n.r. – nucile de cocos) împlinesc 10 ani! Îmi este foarte greu să realizez că au trecut 10 ani de când aceste două forțe ale naturii au intrat în lumea mea și mi-au schimbat viața pentru totdeauna… Mi-ați vindecat sufletul și mi-ați întinerit existența… M-ați învățat despre dragoste, despre viață și despre mine într-un fel în care nu mi-aș fi imaginat și sunt îndrăgostită pe vecie de fețișoarele voastre frumoase”, le-a transmis artista lui Emme și lui Max.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Apoi, Jennifer Lopez a scris câte un mesaj pentru fiecare dintre cei doi copii ai săi.

“Emme, tu ești sufletul meu, copilul personificat din interiorul meu, cea mai plină de bucurie și mai sensibilă ființă umană pe care am cunoscut-o și ador absolut totul la tine… Simțul tău artistic, independența ta, puterea și spiritul tău sensibil. La mulți ani la împlinirea vârstei de 10 ani, prințesa mea bezea. Știu că tu crești foarte repede, dar vei rămâne mereu nuca mea de cocos cea prețioasă.”

Apoi, a venit rândul lui Max, care este mai mic cu 11 minute decât sora sa.

„Max, tu ești inima mea, dragostea și lumina mea… Îmi luminezi fiecare zi cu bunătatea și grija ta față de mine, cu dragostea ta și cu sensibilitatea ta. Energia ta n-are egal, ai un simț al umorului care îi face pe toți cei din jurul tău să râdă și mă faci să mă minunez cât de bine înțelegi oamenii și omenirea… Sufletul meu bătrân, băiatul meu frumos, la mulți ani la împlinirea vârstei de 10 ani! Știu că tu crești atât de repede, dar vei fi mereu nuca mea de cocos cea prețioasă”.

Jennifer Lpoez și-a emoționat fanii cu postările sale recente. Au trecut zece ani de când Jennifer Lopez și Marc Anthony și-au ținut pentru prima oară gemenii în brațe, Maximilian David și Emme Maribel.

sursa

alte Articole interesante