Gina Pistol a povestit cu ce probleme se confruntă în a opta lună de sarcină: „ Nu e deloc ușor să fii însărcinată”

Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, va deveni mămică pentru prima oară, vedeta și Smiley vor avea o fetiță și se pregătesc intens pentru venirea bebelușului pe lume. Problemele de sănătate nu au ocolit-o, însă, pe viitoarea mămică, în timpul sarcinii. Recent, Gina a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în timpul sarcinii.

Gina are rinită de sarcină, se întâmplă deseori să mai sforăie și cu toate că mult timp nu a crezut, partenerul ei i-a oferit dovada. Smiley a filmat-o în timp ce dormea.

„Super creepy, nu? Cam așa respir eu de cred că vreo două luni, mai mult de două luni. Am rinită de sarcină. Uneori, bine, de foarte multe ori, și sforăi. M-am contrazis cu Andrei că eu nu sforăi până când mi-a arătat dovada. Creepy rău respirația asta așa’, a declarat Gina Pistol.

Rinita afectează între 30 și 75% dintre femeile însărcinate,. Aceasta apare apare în urma modificărilor hormonale prin creșterea nivelurilor de hormoni. Aceasta poate debuta oricând în sarcină, însă, cu precădere, își face apariția în ultimele două trimestre de sarcină.

„Eu nu știu cum reușiți sau cum ați reușit să vă adunați, dar eu nu îmi revin! Am o stare de zi de duminică continuă. Vreau doar să stau, să lenevesc, să dorm. Nu vreau decât să stau, să ascult muzica, să citesc. Mai gătesc din când în când câte ceva, atât cât pot eu, pentru că deja nu mai pot. Orice fac este înmulțit cu 10 ca nivel de greutate. Mai am puțin și intru în luna a opta, practic mai am foarte puțin. Doamne, abia aștept”, a povestit Gina Pistol.

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea a mai spus că se confruntă cu un alt simptom al sarcinii: i s-au umflat gleznele.

„Între noi fie vorba, sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l trăiesc. Sunt atât de fericită, dar uneori mai fac și haz de necaz. Nu e deloc ușor să fii însărcinată. Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză.

Am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”, a mai povestit Gina Pistol.

De la 1 ianuarie se reține plata impozitului pentru dobânzile la depozitele bancare
Articolul anterior
Medicul personal al Papei Francisc a murit după complicaţii cauzate de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante