Gloria Gorceag a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Emoționată la maxim, Gloria Gorceag le-a împărtășit ieri fanilor cea mai surprinzătoare noutate din viața ei: va deveni mămică de băiețel, iar Leo, fiul mai mare al cuplului, va avea un frățior și cel mai dulce partener de joacă al său.

,,Voi fi mamă de băieți 💙

Da, da, în familia noastră mai vine un flăcău și sincer, sunt încântată de această perspectivă. Evident, ca orice femeie, îmi doream și fete și băieți, dar nu e cum vrem noi, dar e așa cum trebuie să fie.

Când am aflat că iar cumpărăm hăinuțe albastre primul gând a fost “Doamne, chiar vrei să am 3 copii?”. Dar foarte repede mi-am dat seama că nu suntem la restaurant unde comandăm din meniu fete sau băieți, m-am acomodat în 3 secunde cu ideea și acum sunt foarte sigură că universul ne dă exact ce ni se potrivește.

Plus, eu mereu m-am înțeles bine cu băieții 😀Și apoi nu uit nici de vorba aia foarte adevărată “sănătos să fie”. Mă amuză încă reacțiile oamenilor care află că tot băiețel voi avea “ei lasă că nu-i rău niș cu băieți” e ceea ce aud, dar fraza care mi se zice zilnic e asta “las’ că al treilea va fi fată”.

Dar credeți-mă, eu sunt mai mult decât fericită că voi fi unica fetiță în casă. Ps: până și pisica noastră e motan))”, a povestit Gloria, pe profilul său virtual.

Natalia Morari împreună cu micuțul Rem un mesaj de mulțumire
Articolul anterior
Moldova se află pe locul 3 privind rata de vaccinare în spațiul ex-sovietic
Articolul următor
Alte articole interesante