Gloria Gorceag și familia ei, într-o ședință foto inedită: ,,A trecut o lună de viață în 4”

Interpreta și prezentatoarea TV Gloria Gorceag trăiește cele mai frumoase momente de când a devenit mămică a doua oară. În urmă cu o lună, interpreta a adus pe lume un băiețel sănătos, pe nume Oliver. Recent, artista și soțul ei, alături de cei doi copii, și-au organizat o ședință foto emoționantă.

Artista a vorbit despre prima lună în patru și noul rol de mămică a doi copilași.

,,A trecut o lună de viață în 4. O lună cu această dulceață de băiețel. A fost cu de toate, dar zău, nu mai țin minte zilele alea în care am dat de greu (ori creierul uman e construit să uite repede ce nu-i convine) în schimb țin minte cum frățiorul mai mare îl pupă dulce pe cel mic, cum îl dezmiardă stângaci spunându-i “Oui”, cum Oliver adoarme strâns numai în brațele mele, cum tati îi schimbă scutecul cu atâta dibăcie pentru ca de’ , are deja experiență, cum tot primesc mesaje de felicitare pentru care țin să vă mulțumesc din suflet”, scrie Gloria, pe profilul său de facebook.

Gloria Gorceag și Vitalie Catană s-au căsătorit în vara anului 2017, iar un an mai târziu au devenit părinți pentru prima oară.

Cât de eficient este vaccinul de la Johnson & Johnson în cazul variantelor noi de coronavirus
Articolul anterior
128 de cazuri noi de Coronavirus și patru decese, înregistrate în Moldova în ultimele 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante