Grădinițele sunt aprovizionate cu suficiente produse de igienă

Din bugetul de stat, sunt alocate suficiente fonduri pentru acoperirea cheltuielelor necesare pentru achiziționarea diferitor produse de primă necesitate pentru copiii din grădinițe. Prin urmare, părinții nu ar trebui să strângă bani pentru hârtie igienică, detergenți sau alte produse.

separator

Iată de exemplu, cum arată tabelul de consum pentru anul 2018 al grădiniței nr. 7 din sectorul Centru al capitalei.

Informația a fost dezvăluită în Grupul Părinților Solidari de către Ala Revenco, administratoarea grupului.

Mulți părinți au rămas surprinși de datele prezentate, unii chiar s-au arătat curioși să afle cum au fost gestionați banii publici în grădinițele pe care le frecventează copiii lor. Alții au declarat că aceste produse nu sunt suficiente.

,,Aceste date se conțin în bugetele pentru grădinițe, grupul nostru Părinți Solidari, doar le-a prezentat, noi nu afirmăm că acești bani sunt suficienți sau nu. Conform actelor prezentate de către primărie au fost alocate aceste sume pentru detergenți, reparații ș.a. Restul întrebărilor, adresați-le responsabililor de achiziționare și partajare. Bani se dau de la stat, nu vă lăsați mințiți și manipulați, cereți bugetele, informați-vă și o să descoperiți multe chestii interesante”, a răspuns Carolina Chirilescu, membră a grupului Părinți Soldari.

O fostă Miss Universe a fost diagnosticată cu cancer. Anunțul trist
Articolul anterior
Ce NU trebuie să consumi niciodată când iei medicamente
Articolul următor
Alte articole interesante