Hilary Duff și-a lăsat fiul de 9 ani să asiste la nașterea fetiței cuplului. Cum și-a explicat decizia?

La sfârșitul lunii martie 2021, în familia actriței Hilary Duff și a soțului ei, Matthew Comaal, s-a născut al treilea copil, o fetiță. Faimoasa actriță a făcut anunțul pe o rețea de socializare.

Zilele trecute, Hillary a participat la o emisiune unde a vorbit cu un medic obstetrician despre nașterea ei. Aceasta a oferit detalii despre experiența ei de a naște acasă în apă. Duff a recunoscut că totul s-a petrecut așa cum și-a dorit ea. Toată familia sa a participat la naștere – Luca, fiul de 9 ani, soțul și fiica de 2 ani, Banks.

Pentru actriță, a fost important ca fiul de 9 ani să vadă întregul proces în realitate. A vrut să-i transmită fiului său cât de puternice și curajoase pot fi femeile și cu ce dar le-a înzestrat natura.

Luca a intrat în cameră exact când capul lui May apăruse deja. Copilul însuși a vrut să participe la nașterea care a durat puțin peste trei ore.

Pentru mine a fost important să fie acolo, pentru că este deja adult. Cu el, poți fi deschis și sincer cu privire la cât de puternice pot fi femeile și cum arată nașterea. Știe deja totul despre menstruație și este important pentru mine să știe prin ce pot trece fetele pe care le va avea în viitor ”, a explicat Hilary.

Actrița consideră că de la o vârstă fragedă băieții ar trebui să înțeleagă rolurile de gen și că fetele nu sunt ,,doar rochii și roz”, iar băieții nu sunt doar ,,un munte de mușchi”.

,,Cred că uneori un băiețel de 9 ani ar spune: „Ei bine, un bărbat este diferit de o femeie prin faptul că are mai mulți mușchi” și așa ceva nu este normal. El trebuie să înțeleagă cum vine viața nouă în această lume. Femeile mișcă bebelușul prin corpul lor. Îmi doresc ca într-o zi, când va fi gata să aibă un copil cu soția să o respecte și să-i ofere sprijin moral”, a adăugat Hilary.

Republica Moldova va putea exporta înghețată pe continentul african și în țările Orientului Apropiat și Mijlociu
Articolul anterior
453 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante