În Minnesota, o femeie infectată cu Covid-19 a murit după ce a născut

Aurora Chacon Esparaza, o femeie din Minnesota, a născut în timp ce era intubată, fiind infectată cu Covid-19. Din păcate, femeia a murit fără să-şi vadă fetiţa nou-născută, relatează Daily Mail.

separator

Pe 19 iunie, Aurora, în vârstă de 35 de ani, a manifestat primele simptome ale coronavirusului. Era însărcinată în 30 de săptămâni şi a fost pusă sub tratament într-un spital din Minnesota, scrie mediafax.ro.

Medicii şi-au făcut griji că bebeluşul ar putea să nu primească suficient oxigen, dată fiind starea mamei, aşa că după patru zile au decis că trebuie să-i facă o cezariană de urgenţă, chiar dacă Aurora avea doar 30 de săptămâni de sarcină. Fetiţa s-a născut cu 10 săptămâni mai devreme de termen.

„Atunci mi-am dat seama. Credeam că o să treacă cu bine de asta după câteva zile la spital, însă în momentul în care am primit telefonul, pur şi simplu mi-am dat seama”, a spus soţul Aurorei.

Nou-născuta Andrea este sănătoasă, însă mama a murit în cursul zilei de duminică, fără ca măcar să-şi vadă bebeluşul, spune familia femeii.

Soţul femeii a scris un mesaj pe pagina GoFundMe: „Soţia mea, Aurora, se odihneşte în pace acum alături de Dumnezeu. A murit azi, în dimineaţa zilei de duminică, 19 iulie 2020. Am încredere că este alături de Dumnezeu şi că a mers către o viaţă mai bună. O să ne lipsească întotdeauna şi ne vom aminti mereu de puterea, iubirea şi bunătatea ei”.

41 de moldoveni, inclusiv 4 copii, au murit înecați în ultimele luni. Recomandările salvatorilor
Articolul anterior
Prinţul George împlinește astăzi vârsta de 7 ani. Pozele publicate de familia regală britanică
Articolul următor
Alte articole interesante