Înainte ca mama să moară de Covid-19, cei 6 copii au folosit o stație radio pentru a-și lua rămas bun

În urmă cu o lună, Sundee Rutter a fost diagnosticată cu cancer la san. Pe 16 martie, femeia în vârstă de 42 de ani a murit în Everett, Washington, dar nu din cauza cancerului, ci a coronavirusului.

separator
Sundee Rutter avea 6 copii cu vârste cuprinse între 13 și 24 de ani. Personalul de la spitalul „Providence” nu i-a lăsat pe copii să între în salon pentru a împiedică răspândirea virusului. Aceștia au putut să-și vadă mama printr-un geam și au vorbit cu ea folosind o stație.

„I-au pus o stație lângă ea, pe pernă. I-am putut spune câteva cuvinte. Ne-am luat rămas-bun de la mama noastră. Am putut să-i spun cât de mult o iubesc. A fost foarte greu. Nu îți găsești cuvintele atunci”, a povestit Elijah Ross-Rutter, fiul de 20 de ani al femeii, potrivit CNN.

„I-am spus să stea liniștită că frații mei vor fi bine. Frații mai mari vor avea grijă de ceilalți (n.r. – mai mici) și se vor asigura că vor deveni adulți de care mama să fie mândră”, a adăugat băiatul.

„Tocmai începeam să ne revenim, că familie”, a spus Elijah. Apoi, dintr-o dată, starea femeii de 42 de ani s-a înrăutățit. Pe dată de 2 martie au apărut primele simptome. A început să se simtă slăbită. O durea capul și avea dificultăți în respirație. Pe 3 martie a mers la spital. A luptat până când corpul i-a cedat.Tyree Ross-Rutter, fratele cel mai mare, intenționează să obțină custodia fraților mai mici, de 13, 14 și 15 ani. „Plănuim să stăm împreună, să stăm în aceeași casă împreună și… să luptăm împreună”, a adăugat Elijah.

Până acum, pe pagină GoFundMe, inițiată pentru cazul celor 6 copii, s-au strâns 461,760$ de la aproape 10000 de donatori. Cu acești bani, Tyree va plăti avocații care se vor asigura că fratele mai mare va primi custodia copiilor.În urmă cu 8 ani, cei 6 copii și-au pierdut tatăl. În 2012, Sundee Rutter a rămas văduva. De atunci și până a închis ochii, femeia a luptat pentru copiii ei. Mereu i-a pus pe primul loc și a făcut nenumărate sacrificii pentru că lor să le fie bine. „Mama este o eroina”, a spus fiica cea mare, Shawnna Olsen, scrie demamici.ro.

Cum trebuie făcute corect livrările în această perioadă și ce trebuie să cunoască consumatorii?
Articolul anterior
4 aprilie: 161 de cazuri noi de Covid-19, confirmate în Moldova. Bilanț total: 752
Articolul următor
Alte articole interesante