Influencerița rămasă fără un picior în urma unui accident, va deveni mamă a doua oară

O influenceriță româncă, victima unui accident produs în urmă cu doi ani, chiar în ziua în care își căuta rochie de nașă, este însărcinată și va deveni mamă a doua oară. Tânăra a creat un cont pe Instagram, prin care încearcă să le arate tuturor că, indiferent de dificultăți, viața poate merge înainte.

„S-a întâmplat pe 7 iulie 2018. În ziua aceea îmi căutam haine prin magazine deoarece urma să fiu nașă. Nu reușeam să găsesc nimic și când am plecat spre casă, am oprit la Bucur Obor unde mă aștepta mama. Eram împreună cu copilul meu de 2 ani și jumătate, cu sora mea și cu fetițele ei. Am parcat regulamentar pe partea dreaptă a drumului și nici măcar nu am oprit motorul. Începuse să plouă și le-am zis copiilor și surorii mele să nu mai coboare și ei, cobor eu să-i pun bagajele mamei în portbagaj. M-am asigurat în oglindă, și în cea de pe centru, și în cea retrovizoare, nu am văzut nimic și am deschis portiera câțiva centimetri cât să scot piciorul stâng afară, însă nu am apucat să îl pun jos. Cumva de pe banda 3 a venit o mașina cu super viteză și s-a izbit în portiera mea. Nu venea din spate și nu am avut cum să-l văd. Se pare că a pierdut controlul, a pus frână și a intrat în mine. Pe loc mi-a retezat piciorul între portieră și pragul mașinii. Mi-a rupt portiera și m-a trântit afară din mașină. A mai ricoșat și în alte două mașini. Șoferul era un tânăr de 20 și ceva de ani”, a povestit în urmă cu ceva timp Stela Bizdu, pentru life.ro.

,,Eu nu am auzit și nu am văzut nimic, dar oricum intra în noi, nu aveam ce face. Însă m-am gândit că dacă ieșeam cu 2 secunde înainte din mașină, probabil că nu mai eram”, a povestit femeia.

A urmat perioada de recuperare pentru Stela, cu dureri îngrozitoare, operații și munți de calmante. Însă niciodată nu și-a pierdut zâmbetul, încrederea și speranța că totul va fi bine.

Soțul i-a fost alături tot timpul, familia i-a ridicat moralul sau, mai bine spus, ea a fost cea care i-a încurajat. Ulterior, Stela Bizdu a ajuns în Anglia pentru a-i fi fixată o proteză performantă pentru care a plătit 15.000 de lire.

„Înainte nu eram mulțumită de cum arătam, nici degetele de la picioare nu-mi plăceau, iar acum am învățat să mă iubesc așa cum sunt și să nu mai pun presiune pe mine. Nu-mi mai percep problema ca pe un handicap. Este o frumusește care mă diferențiază de restul. Sunt fericită și împăcată cu mine’, spune Stela pentru Click!.

,,Este cel mai mic rău care mi se putea întâmpla. Puteam să nu mai fiu, iar copilul meu ar fi rămas fără mamă de la 2 ani și jumătate. Cred că asta m-a ținut în viață și m-a întărit. M-am gândit la copilul meu și la soțul meu, dar și la întreaga familie și la toți oamenii din jurul meu, chiar și persoane care nu mă cunoșteau și care mi-au trimis o mulțime de mesaje de susținere. Cred că psihicul meu tare de azi se datorează și acestor oameni. Sunt de premisa că trebuie să ne trăim clipa. Eu mă bucur că am un copil, că am un soț care are un suflet atât de mare și care m-a sprijinit atât de mult”.

Acum, femeia este însărcinată a doua oară, este în culmea fericirii și a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. De asemenea, postat și primele imagini cu burtica de gravidă! „Sunt nerăbdătoare să va anunț că urmează să vina pe lume cel de-al patrulea membru al familiei, un nou suflet, un ghem de viață, cadoul nostru de Crăciun”, scrie femeia.

Explozie uriașă în Italia. Un spital covid din Napoli a fost evacuat
Articolul anterior
Anul acesta Paștele va pica în luni diferite. Când va fi sărbătorit Paștele ortodox și cel catolic
Articolul următor
Alte articole interesante