Ionela Covali a născut un băiețel! Primele detalii după naștere

Interpreta Ionela Covali a devenit mămică pentru prima oară, ea aducând pe lume un băiețel sănătos. Atât părinții, cât și bunicii sunt în culmea fericirii. Anunțul a fost făcut chiar de mama interpretei care s-a declarat încântată pentru sosirea pe lume a noului membru al familiei, dezvăluind și numele bebelușului nou-născut.

”Marele eveniment a avut loc aseară, 11.05.2021, la orele 20.00, când a venit pe lume un băiețel pe nume Damir! Nașterea a decurs foarte bine, mămica se simte perfect, toți suntem fericiți la superlativ! S-a născut un băiat de nota 10!”, a povestit Mirela Covali.

Tânăra mămică și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali publicând o poză din maternitate în care a surprins piciorușele băiețelului său.

Bebelușul s-a născut aseară, la ora 20.00, la clinica Repromed. Nașterea a fost asistată de către medicul obstetrician Vadim Scarlat. Damir s-a născut cu lungimea de 53 de cm și a cântărit 3,5 kg la naștere.

,,Nașterea a avt loc prin operație cezariană. La naștere bebelușul a luat nota 10. Atât mămica cât și băiețelul se simt perfect”, ne-a declarat Mirela Covali. ,,Noi, buneii, împreună cu tăticul Vasile și stră-buneii, am fost primii care am primit vestea, plini de emoții și fericire”, ne-a mai povestit mama interpretei.

Astăzi dimineață, Ionela și fiul ei au fost vizitați la spital de către tăticul Vasile. Interpreta a primit în dar un buchet imens de trandafiri albi. Cei doi soți au savurat din momentele prețioase, alături de îngerașul lor!

Se pare că tânăra mămică este o norocoasă, deoarece va avea alături două bunicuțe tinere care îi vor oferi sprijin și tot ajutorul necesar în creșterea bebelușului.

Îi urăm felicitări întregii familii și creștere ușoară pentru Damir!

Au fost lansate 130 de rachete în direcţia Tel Aviv-ului. Mărturiile unei moldovence
Articolul anterior
Un bărbat, care a rămas fără picior din cauza Covid-19, roagă să fie ajutat pentru a face rost de o proteză mai confortabilă și eficientă
Articolul următor
Alte articole interesante