Iubita lui Dani Oțil, jignită pentru felul în care arăta în sarcină: ,,Ai fost ca o mătură cu un balon atașat”

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil au devenit părinți de băiețel în data de 11 septembrie 2021.
Deși au trecut doar 5 săptămâni de când Gabriela a născut, proaspăta mămică este într-o formă suplă.

Ea a vorbit în numeroase instatory-uri despre cum a reușit să scape de kilogramele în plus. “Nu țin dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată și alăptez. Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea-mi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut pe salate. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să-mi revin ușor, ușor”, le transmitea Gabriela fanilor ei, la 2 săptămâni de la naștere.

Acum, la 5 săptămâni de când a devenit mămică, Gabriela a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii care arată prin ce transformări a trecut corpul ei, în sarcină.

S-a muncit ceva anul ăsta… (blugii din prima poză încă nu mă încap)”, a scris Gabriela pe Instagram.

Cu toate acestea, părerile internauților nu au încetat să apară, Gabriela fiind criticată din nou că se mândrește cu forma ei fizică de invidiat.

Cu toate acestea, părerile internauților nu au încetat să apară, Gabriela fiind criticată din nou că se mândrește cu forma ei fizică de invidiat.

”Stai calmă acolo și vezi-ți de copil că nu interesează pe nimeni cum arăți tu după ce oricum în sarcina ai fost ca o mătură cu un balon atașat”, i-a scris Gabrielei o internaută.

sursa

Serghey Lazarev și-a arătat copiii. Ce mari au crescut! Fanii sunt încântați
Articolul anterior
Un moldovean joacă în filme de la Hollywood, alături de Vin Diesel și Kate Winslet
Articolul următor
Alte articole interesante