Kătălina Russu, cu burtica rotunjoară într-o ședință foto emoționantă, de Crăciun!

Kătălina Russu și soțul ei, Andrei Croitoru, sunt în așteptarea minunii! Cuplul și-a organizat o ședință foto emoționantă cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Cei doi îndrăgostiți abia așteaptă să devină părinți și să-și strângă la piept comoara.

separator
Extrem de senzuală și gingașă, viitoarea mămică a pozat lângă bradul de Crăciun, alături de partenerul fericit care îi mângâie cu dragoste burtica rotunjoară, într-un decor de poveste.

Interpreta a împărtășit bucuria cu prietenii săi virtuali, urându-le tuturor ,,Crăciun Fericit”!

⁣,,Noaptea de astăzi este un dar, pe care deja îl primim în cele trei inimioare ale familiei noastre. Suntem astăzi împreună, eu cu capul pe pieptul lui și ea sub inimioara mea. Probabil că este cel mai emoționant Crăciun de până acum, în care așteptăm Nașterea Domnului cu candela aprinsă, cu credință în suflete, cu pace în inimi și cu lacrimi de bucurie. Suntem fericiți și binecuvântați de bunul Dumnezeu prin dragostea sa de a fi o familie și de a dărui căldură unul altuia, de a ne înțelege din priviri și de a ne simți unul altuia bătăile inimii. Acesta este Crăciunul nostru… Suflete frumoase, fie ca “Nașterea Domnului” să vă aducă speranțe noi, căldură, pace și binecuvântare în suflete și în case! ⁣🌟Crăciun fericit!!!🌟”, este mesajul care însoțește pozele superbe.⁣

Foto: Alex Morgoci Page Photography

Care este diferența între ,,stilul nou” și ,,stilul vechi” în calendar
Articolul anterior
Ludmila Bălan, lângă cea mai scumpă ființă! Mesaj emoționant de Crăciun
Articolul următor
Alte articole interesante