Kătălina Rusu și fetița ei au ieșit din maternitate. Vezi ce nume au ales părinții!

Kătălina Rusu și fetița ei au fost deja externate din maternitate, interpreta își trăiește la intensitate maximă rolul de tânără mămică. În urmă cu puțin timp, artista a împărtășit primele emoții de după nașterea micuței și, de asemenea, a dezvăluit ce nume i-a ales fetiței sale.

separator

Kătălina Rusu și fetița ei au stat doar o zi în spital, cele două au fost externate chiar a doua zi după naștere. Micuța a venit pe lume la IMSP Spitalul Clinic Municipal Nr.1 din Chișinău.

Interpreta a oferit detalii despre naștere.

,,… 30 Ianuarie, nimic nu prevestea ce urma să fie, a fost o zi ca multe altele, am muncit și alergat prin oraș din zori până în seară (studiou, filmari, sesiune foto), iar seara am căzut moartă de oboseală, mai obosită ca niciodată. Unicul gând era să ajung cât mai repede la pătuțul nostru și pijamaua mea roz cu iepuraș. Nu eram deloc pregătită nici moral și nici fizic pentru ceea ce urma să se întâmple, a fost o noapte aproape liniștită 🙈, chiar dacă s-au rupt apele, chiar dacă cutremurul a zguduit binișor și chiar dacă a doua zi urma sa o aduc pe lume pe cea, care ne-a schimbat complet viața”, a mărturisit Kătălina Rusu, pe pagina ei de facebook.

Artista a dezvăluit că a avut dureri, deoarece nașterea a decurs pe cale naturală, fără complicații. Iar fetița va purta numele Melissa.

,,Nu a fost ușor, deoarece am născut natural și fără epidurală, dar credința în bunul Dumnezeu, dragostea soțului și puterea pe care o avem atunci când suntem împreună a făcut o minune, când am simțit-o pe burtica mea știam că e dragoste la prima vedere pentru toată viața. Deja suntem în trei și cei mai fericiți, mai fericiți ca niciodată: Tati, mami și cea mai dulce fetiță Melissa 💖”.

Felicitări celor doi soți, Melissa să aibă parte de o creștere ușoară!⁣

Foto: Facebook/Katalina Rusu; IMSP Spitalul Clinic Municipal Nr.1

O tânără mamă, ucisă de fostul soț. Bărbatul a devenit violent pentru că nu-și vedea copiii
Articolul anterior
O profesoară din Suceava, revenită din China, are semne specifice de coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante