Kate Middleton a născut un băiat!

Kate Middleton a născut al treilea copil al cuplului, un băiat. Ducesa de Cambridge a adus pe lume copilul în același spital în care i-a născut și pe primii doi copii, în aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra.

separator

Data nașterii a fost ținută în secret, la fel ca și sexul bebelușului, care a devenit astfel al cincilea în ordinea moștenirii tronului Marii Britanii – după prințul Charles, prințul William, prințul George și prințesa Charlotte. Luni dimineață, la ora locală 06.00, soția Prințului William, Ducesa de Cambridge Kate Middleton, a intrat în travaliu și a fost internată în spital, potrivit unui anunț făcut de familia regală britanică.

”Înălțimea Sa Regală, Ducesa de Cambridge, a fost internată în Spitalul St. Mary, din Paddington, Londra, la începutul acestei dimineți, ea aflându-se la începutul travaliului. Ducesa a fost transportată cu mașina de la Palatul Kensington către Spitalul St. Mary, alături de Ducele de Cambridge”, a scris Familia Regală a Marii Britanii într-un comunicat

Palatul Kensington a anunțat pe 4 septembrie 2017 că ducii de Cambridge așteaptă un nou copil. Pe 17 octombrie, Palatul Kensington a confirmat pe Twitter că noul bebeluș regal va veni pe lume în luna aprilie, iar presa britanică a scris ulterior că s-ar putea naște în Ziua Sfântului Gheorghe pe 23 aprilie.

Ducele și ducesa de Cambridge au anunțat în decembrie 2012 că așteaptă primul lor copil. Pe 22 iulie 2013, Kate a fost internată în Spitalul St Mary, unde i-a născut prințesa Diana pe William și pe Harry, și l-a adus pe lume pe prințul George, moștenitorul tronului.

În septembrie 2014, cuplul regal a anunțat că soția lui William era gravidă din nou, iar Printesa Charlotte s-a născut la același spital pe 2 mai 2015.

sursa: www.libertatea.ro

Ce trebuie să facă femeile imediat după SEX. Sfaturi utile
Articolul anterior
Temperaturi de +28 de grade în aprilie! Când va ploua?
Articolul următor