Keira Knightley a criticat-o dur pe Ducesa de Cambridge, pentru felul în care a ieșit în public după fiecare naștere

Keira Knightley a publicat recent un eseu în care i se adresează Ducesei de Cambridge, criticând-o pentru modul în care s-a prezentat în public, îndată după nașterea celui de-al treilea bebeluș al familiei regale. Totodată, faimoasa actriță a descris necazurile prin care a trecut chiar ea, atunci când și-a adus pe lume fetița în urmă cu doi ani.

separator

Actrița a scris un eseu intitulat ,,Feministele nu poartă roz (și alte minciuni)”, în care a comparat povestea nașterii fiicei sale, Edie, cu o zi înainte ca prințesa Charlotte să vina pe lume.

„Stăteam și ne uităm la TV. A ieșit din spital la 7 ore după ce a născut, cu față aranjată și pe tocuri, față pe care societatea vrea să o vădă.

Ascunde-te. Ascunde durerea pe care o simțim, ascunde cum corpul nostru se rupe în două, sănii ne curg, iar hormonii urlă. Arată frumos, arată stilat și nu îți arată lupta pe care o duci, Kate.

La 7 ore după ce te lupți pe viață și pe moarte, la 7 ore după ce corpul ți se deschide și o viață însângerată, ce țipă, iese din tine. Nu arată, nu spune. Stai acolo cu fetița ta la poze.”

„Mi s-a despicat vaginul. Ai ieșit cu ochii dechisi, mâinile sus în aer, țipând. Te-au pus pe mine, acoperită cu sânge, vernix, cu capul strâmb de la canalul de naștere, pulsând, trăgând aer, țipând.

Te-ai atașat imediat la san flamandă, îmi amintesc durerea. Gură ta s-a strâns în jurul sfârcului, trăgând ușor și scoțând lapte. Îmi amintesc rahatul, vomă, sângele, cusăturile. Îmi amintesc lupta mea, lupta ta și viață pulsând. Supraviețuind. Sunt eu sexul slab?”

Ulterior, Keira continuă să povestească viață de după nașterea fetiței sale:

„Mă prezint la timp, cuvinte memorate, cu idei și cu o părere. Stau trează cu tine toată noaptea dacă ai nevoie de mine. Uneori plâng de obosită ce sunt. Sunt trează cu tine toată noaptea, apoi muncesc toată ziua.

Colegii mei bărbați își permit să întârzie, să nu-și știe replicile. Pot veni beți sau pot să nu vină deloc. Nu își văd copiii, ei muncesc, trebuie să se concentreze.

Femeile însă trebuie să „fie frumoase, să șadă frumos”: fii drăguță, fii înțelegătoare, fii frumoasă, dar nu prea frumoasă, slabă, dar nu prea slabă, sexy, dar nu prea sexy. Trebuie să aibă succes, dar nu prea mult succes. Trebuie să poarte hainele astea, să arate așa, să cumpere lucrurile astea..”

sursa

Accident violent pe strada Ismail din Capitală
Articolul anterior
O fetiță de 6 ani este și soră, și mamă pentru fratele ei de 2 ani. Ce viață au acești copii!
Articolul următor
Alte articole interesante