Kim Kardashian a ales un nume românesc pentru cel de-al patrulea copil al său?

Kim Kardashian a dezvăluit, în timpul unei emisiuni, ce nume va purta cel de al patrulea copil al său, ce va veni pe lume luna viitoare, prin intermediul unei mame surogat.

separator
Apărând cu surorile sale Kourtney și Khloe în emisiunea Jimmy Kimmel Live pentru a promova cel de al 16-lea sezon al „Keeping Up With The Kardashians”, vedeta în vârstă de 38 de ani a afirmat că speră să își numească micuțul după numele a doi cei mai influenți bărbați din viața sa, tatăl și dratele său.

După ce a arătat un interes pentru nume mai neobișnuite, numindu-și primii copii Saint, North și Chicago, Kim pare să schimbe ceva, și vrea ca pe cel de al patrulea copil să îl cheme Robert, ca și pe tatăl și fratele ei.

Totuși, vedeta de televiziune a spus că a întrebat întreaga familie și toți au venit cu sugestii. Mai mult, Kim susține că în primele zile bebelușul nu va avea niciun nume până ce ea va avea un sentiment privind personalitatea micuțului. De această dată ea înclină spre Robert, dar se teme că acest nume nu se potrivește cu numele celorlalți copii. Kim Kardashian este măritată cu Kanye West, cu care are trei copii: Saint, în vârstă de 3 ani, North, de 5 ani, și Chicago de doar un an, scrie unica.ro.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante