La doar 7 anișori, Evelina Rusu a obținut locul II la concursul internațional de muzică ,,Singer Stage” din Malta

Deși are doar 7 anișori, talentul, pasiunea pentru muzică și vocea cristalină îi asigură locuri de frunte la concursuri și festivaluri, iar scena este locul unde adoră să împărtășească emoțiile cu cei din jur.

separator

Evelina Rusu este prima fetiță din țara noastră, care la doar 7 ani, se poate mândri cu premii de frunte, la peste 12 concursuri internaționale. Prestațiile micuței sunt memorabile, fiind mereu apreciate de juriul internațional.

Evelina Rusu a mai bifat o victorie pentru Moldova, la concursul internațional ,,Singer Stage” din Malta. Mica artistă se întoarce astăzi din Malta, de la concursul internațional de muzică, unde a obținut locul II, în categoria de vârstă 5-8 ani.

Părinții se mândresc pentru succesul fetiței lor, pe care o susțin și o ajută necondiționat să-și valorifice talentul în domeniul muzicii. Evelinei îi place să cânte de la o vârstă fragedă și se descurcă minunat cu microfonul și ținuta artistică în scenă.

,,A fost un concurs extrem de greu, în care au participat concurenți din 12 țări europene, copii foarte buni și talentați. La acest concurs, Evelina a cântat trei piese, din diferite genuri muzicale. Este un copil extrem de muncitor, talentat și ambițios. Or, maxima: ,,Prin muncă la stele, este valabilă pentru ea””, ne comunică mama fetiței.

Evelina Rusu a participat la mai multe concursuri internaționale, desfășurate în Germania, Malta, Macedonia, Bulgaria, România, Slovenia, unde a reprezentat Moldova cu mândrie și a ocupat locuri de succes.

Recent, Evelina s-a întors din Slovenia, de la un alt concurs prestigios, ,,Bled Golden Microphone”, unde a obținut marele premiu – Junior Grand Prix. Pe lângă acest premiu grandios, Evelina a câștigat din partea unei Case de producții cunoscute, din Slovenia – o piesă solo, care în viitorul apropiat, va fi gata pentru lansare.

Reamintim că, Evelina Rusu este eleva „Studioului Artistic Rodica Roșioru”.   

alte Articole interesante