Larisa Guzeeva este în alertă din cauza depresiei fiicei sale, care a urmat un tratament hormonal

Fiica Larisei Guzeeva i-a speriat serios pe utilizatorii rețelelor de socializare cu mesajul ei. Olga Bukharova, în vârstă de 19 ani, trece printr-o perioadă dificilă. Tânăra suferă de depresie din decembrie 2019.

separator
Recent, ea a suferit de o criză de nervi, după cum a declarat prezentatoarea emisiunii populare „Давай поженимся!”. Iar cu ceva timp în urmă, chiar Olga a declarat că ea și-a pierdut interesul pentru viață.
Judecând după mesajele pe care fata le scrie pe blog, situația ia o întorsătură din ce în ce mai alarmantă.

Fanii sunt îngrijorați pentru ea. Tânăra a publicat o fotografie care arată depresia ei. „Sper că dacă voi adormi chiar acum, atunci nu mă voi trezi niciodată”, a scris fiica prezentatoarei TV.Guzeeva a comentat anterior cu referire la dezastrul pe care fiica sa l-a făcut în camera ei: ,,Da, fiica mea a postat această fotografie pe pagina ei. Da, adolescenții au retrăiri mai profunde. Sunt sigură: este mai bine s-o las să smulgă tapetele de pe perete decât pielea de pe corp. Totul e trecător. Totul e trecător …”, astfel actrița a împărtășit o problemă de familie.

Mai devreme, Olga Bukharova a vorbit deschis despre faptul că a luat medicamente puternice timp îndelungat. După spusele fiicei vedetei, ea a fost diagnosticată greșit și i s-a prescris un tratament greșit. Din cauza medicamentelor hormonale, fata a luat zece kilograme în plus. „O lună și jumătate de depresie, creșterea bruscă în greutate, scurgeri de sânge din nas, greață, vomă, insomnie, dureri acute din cauza cărora îți pierzi cunoștința”, a mărturisit ea într-o postare.

Fiica vedetei a încercat să înlocuiască pastilele, însă starea ei nu s-a îmbunătățit. S-a ajuns la punctul că fata chiar avea frică să moară. Acum viseză să slăbească. Fiica Larisei Guzeeva este un copil târziu și foarte dorit. Actrița a născut-o pe fiica sa la 41 de ani. Prezentatoarea TV încearcă să facă tot posibilul ca fiica ei să se simtă fericită și sănătoasă.

Happy Valentine’s Day by Sandro Livv
Articolul anterior
La o grădiniță din capitală, părinții colectează până la 4.000 de lei pentru cadouri
Articolul următor
Alte articole interesante