Laura Cosoi a născut al doilea copil. Vezi ce nume i-a ales fetiței!

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară. Familia vedetei de peste Prut s-a mărit, după ce, pe 15 august, a venit pe lume un al doilea bebeluș, tot o fetiță. Pe blogul ei, într-un material emoționant, Laura vorbește despre a doua sarcină. Acesta i-a ales fetiței numele Vera.

separator

”Rita bună m-a făcut mama, m-a încurajat şi mi-a dat cele mai frumoase şi profunde lecţii de viaţă. În momentul în care am devenit mama pentru prima oară, am ştiut că, pentru ea, cel mai frumos dar şi dovada de iubire ar fi să îi ofer o surioară sau un frăţior. Se spune că de fapt ei îşi cheamă partenerii de joacă pe viaţă şi ce mă bucur că surioară mică nu s-a lăsat prea mult aşteptată! În acest moment suntem în aşteptarea venirii pe lume a mezinei familiei, un prunc atât de mult dorit, la fel de mult ca şi primul copil.

Toată neliniştea, toate gândurile şi îngrijorările s-au rispit în clipa în care am ştiut că Rita nu va fi singura pe lume! Dumnezeu este bun cu noi şi ne rugăm să fie totul bine şi micuţa să poposească în sânul familiei în siguranţă, sănătoasă ca să o acoperim cu toată dragostea noastră! Îţi mulţumim, Rita bună, că ai încredere în noi şi speram să fim părinţii pe care îi meriţi! Te iubim dincolo de cuvinte şi cât de curând o să-ţi poţi ţine surioară în braţe. Până una alta, eu simt dansul vieţii în mine şi emoţiile mă cuprind din ce în ce mai tare! Începe numărătoarea inversă şi ştiu că Dumnezeu este cu mine în tot şi toate!”, a scris Laura pe blogul ei.

Cei doi fericiți părinți au decis, după cum a anunțat chiar Laura pe pagina sa de facebook, să-i pună numele de Vera. În același timp Laura a și postat o poză în care apare mânuța gingașă a noii venite pe lume, Vera.  

Tragedie în Capitală. Un copil de doi ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc de locuit
Articolul anterior
Ofițerii CNA efectuează percheziții la Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă
Articolul următor
Alte articole interesante