Laura Cosoi, despre alăptat: „Pierzi câte 500 de calorii pe zi”

Laura Cosoi este mama a două fetițe, Rita și Vera. Vedeta în vârstă de 39 de ani le-a povestit urmăritorilor ei că ea încă o alăptează pe fetița cea mică și a ținut să explice că există beneficii ale alăptatului atât pentru copil, cât și pentru mămică.

Aceasta a dezvăluit că a alăptat-o și pe Rita timp de opt luni de zile și își dorește să facă același lucru și în cazul Verei. Laura Cosoi va renunța s-o alăpteze pe mezina familiei în momentul în care cea mică va da semne că nu își mai dorește să consume laptele matern.

Laura Cosoi se bucură de procesul de alăptare și consideră că este norocoasă că a putut să facă acest lucru.

 „Când o alăptez pe Vera, retrăiesc momentele de început cu Rita, clipele speciale de apropiere dintre mamă și copil, care nu pot fi descrise în cuvinte. Pe Rita am alăptat-o 8 luni și pe Vera vreau să o alăptez cât de mult se poate, cel puțin până dă semne că este pregătită pentru înțărcare, deoarece cred în înțărcarea firească, lentă!

Consider că am fost norocoasă că am putut să fac asta, pentru că multe mame, oricât de mult și-au dorit, nu au avut cum. Alăptarea este un subiect delicat și fiecare experiență este unică, însă am convingerea că mamele se nasc cu acest instinct de a face cele mai bune alegeri pentru ele și mai ales pentru puii lor!’, a notat vedeta pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi susține că există beneficii ale alăptatului atât pentru copil, cât și pentru mamă. Vedeta a spus că este o modalitate bună pentru ca o femeie să piardă calorii. În ceea ce-l privește pe bebeluș, Laura Cosoi spune vă sistemul imunitar al celui mic are foarte mult de câștigat în urma procesului de alăptare.

„Alăptarea nu este un proces ușor, dar când te gândești la beneficii, parcă nimic altceva nu contează. Sistemul imunitar al copilului este primul care are de câștigat și datorită acestui aspect privesc alăptarea ca o investiție sigură în sănătatea copiilor mei.

Dar nu numai a lor, pentru că alăptatul are beneficii și pentru sănătatea mamei. În plus, pierzi și câte 500 de calorii/zi doar prin alăptare, adică intri mai ușor în formă’, a mai scris Laura Cosoi.

Tehnologia ARNm dă speranţe în lupta cu alte boli. Ce alte afecţiuni ar mai putea trata
Articolul anterior
Tânărul care și-a împușcat iubita din Holercani a primit 18 ani de închisoare
Articolul următor
Alte articole interesante