Laura Cosoi a dezvăluit trucurile sale de frumusețe. Vezi cum și-a îngrijit tenul în timpul sarcinii

A mai rămas puțin timp până când Laura Cosoi își va ține fetița în brațe, iar acum, aceasta a mărturisit, prin intermediul unei postări pe blogul personal, cum și-a îngrijit tenul în timpul sarcinii. Cunoscuta pentru stilul ei de viață sănătos, Laura Cosoi folosește diverse tratamente naturiste pentru a se menține în formă, iar despre aceastea a vorbit pe blogul personal.

separator

”Știam că sarcina poate produce efecte neplăcute asupra pielii din cauza modificărilor hormonale. Însă, nu am stat cu mâinile în sân, așteptând să văd dacă fac acnee (deși nu am tenul gras) sau dacă tenul meu se usucă și își pierde elasticitatea. Am acordat și tenului și pielii, în general, o atenție mai mare de când sunt însărcinată, pentru că nu vreau să regret mai târziu. De fapt, nu e mare lucru, iar să am grijă de mine mi se pare un răsfăț și nu o corvoadă.

Când ești însărcinată, poți pierde mai multa apă din organism, așa că, pentru a preveni deshidratarea, beau suficiente lichide – apă, ceaiuri de fructe, smoothie-uri sau mănânc supe și ciorbe. Îmi curăț tenul în profunzime, cu regularitate și acord o atentie deosebită demachierii – indiferent dacă în ziua aceea m-am fardat sau nu! Chiar dacă vremea e rece și umedă, nu știu de unde este atâta praf pe stradă. Iar asta o poți constata dupa ce te demachiezi. Îți spuneam odată că, în cazul meu, durează mai mult să mă bag în pat decât să ies pe ușă. Folosesc o crema hidratantă, însă nu grasă, pentru că tendințele tenului nu pot fi prevăzute în perioada asta.

Pentru îngrijirea tenului foarte utile mi se par și măștile naturale, aplicate regulat. În funcție de tendințele tenului, mierea, iaurtul, castraveții și căpșunele – când vor apărea, avocado și bananele sunt foarte eficiente și au avantajul ca nu au contraindicații! Femeile cu tenul gras pot folosi cu succes și măștile cu argilă, care sigur nu le fac rău.

Eu așa am grijă de tenul meu în perioada sarcinii, iar până acum nu am avut probleme. Pot spune chiar că tenul meu arată și mai bine ca înainte”, a scris ea pe blogul personal.

Laura Cosoi urmează să devină mamă de fetiță la începutul lunii iunie. Ea a anunțat că este însărcinată la începutul anului, printr-o postare pe blogul personal.

sursa

Cristina Cojocaru și micuța Nicole ne-au invitat la un mic dejun sănătos!
Articolul anterior
Descoperire științifică: inima unui bebeluș bate la 16 zile de la concepție
Articolul următor
Alte articole interesante