Lili Lozan a vorbit pentru prima oară despre sarcină și nașterea bebelușului

Emoții și multă culoare în casa prezentatoarei TV Lili Lozan, după ce a apărut pe lume Adrian Jr., fiul cuplului. Lili își trăiește fericirea cu intensitate, se bucură de băiețelul său pe care îl adoră și a oferit în premieră detalii despre sarcină și nașterea micuțului, un eveniment pe care părinții l-au așteptat cu toată ființa lor.

separator
Lili este recunoscătoare pentru toate aceste lucruri minunate care i se întâmplă și a vorbit despre sarcină, ţinând să precizeze că nu și-a dorit neapărat să ascundă sarcina, ci a lăsat lucrurile să curgă de la sine.

,,De ce am ales să țin sarcina „ferită” de ochii lumii? Inițial, am păstrat taina celor 3 luni când trebuie să te asiguri ca bebe e bine, apoi copilașul fiind poziționat mai în spate, burtica de gravidă „s-a lăsat văzută” ceva mai târziu și ușor, ușor a venit carantina, autoizolarea și m-am gândit că așa vrea Dumnezeu și cel mic. Am trăit la maximă intensitate fiecare moment și am decis că așa e mai bine pentru mine și familia mea”, a mărturisit Lili pentru urmăritorii săi de pe Instagram.

Proaspăta mămică afirmă că sarcina a fost una frumoasă, o perioadă de care s-a bucurat intens în cercul familiei și prietenilor și despre care spune că ne va mai povesti ulterior.

,,Astăzi, scriu cu bebe în brațe și mă gândesc că în viața asta trebuie să fii încrezător, sa fii răbdător și să îi mulțumești destinului atunci când e cazul și sa nu te superi tare când îți da câte o încercare. Vă îmbrățișez, vă transmit gânduri bune la miez de noapte și mulțumesc pentru urările frumoase si lumina din mesajele voastre❤️”, a menționat vedeta TV alăturând mesajului său, hashtag-urile #mama #newchapter #newlife #mybabyboy #adrianmylove #mood #blessing și publicând o poză cu burtica de însărcinată.

Într-un interviu oferit astăzi pentru emisiunea ,,Prima Oră”, Lili spune că a avut parte de o sarcină ușoară.

,,Am avut o sarcină ușoară, dacă nu era carantina probabil munceam până în ultima zi. La fel și nașterea, a fost o experiență frumoasă, deloc traumatizantă, Mulțumesc, Doamne. Noi ne-am dorit foarte mult acest copil, am fost încrezători de fiecare dată, răbdători și, în sfârșit, minunea s-a produs. E cel mai dulce băiețel”.

Micuțul s-a născut cu greutatea de 3,750 kg și lungimea de 54 de cm.

,,Bunicii se topesc, pentru că este primul nepot, așteptat, iubit, am un mare noroc că mama mă ajută, cu băița, a crescut doi copii”, a mai povestit Lili Lozan.

Șase pacienți infectați cu Covid-19 au murit în ultimele ore. Bilanțul a ajuns la 365 de victime
Articolul anterior
Wizz Air lansează trei curse noi de zbor din Moldova. Bilete cu prețuri de la 25 de euro
Articolul următor
Alte articole interesante