Lili Lozan și-a arătat în premieră fiul! Cu cine seamănă Adrian?

De Crăciun pe stil nou, vedetele au fost mult mai generoase ca de obicei și au împărtășit cu urmăritorii lor imagini rare alături de cei mai scumpi membri ai casei. Prezentatoarea TV Lili Lozan și-a arătat în premieră fiul, în vârstă de 6 luni.

Chiar dacă nu i se vede clar chipul, se observă chiar la prima vedere că Adrian a moștenit culoarea ochilor mamei sale. Micuțul e zglobiu și jucăuș, se pare că îi place mult să fie tratat cu atenție și joacă.

,,Primul Crăciun a micuțului nostru, primul Crăciun în rol de părinți! E magic✨✨✨ Vă urez și vouă multă lumină în suflet și sănătate!❤️”, a scris Lili Lozan, pe Instagram.

În acest prezentatoarea TV și soțul ei au fost binecuvântați cu cea mai mare bucurie, de a deveni părinți după mulți ani în care nu au încetat să lupte pentru visul lor.

Acum câteva zile, Lili Lozan și-a sărbătorit soțul, iar cu această ocazie i-a dedicat cel mai emoționant mesaj:

,,Anul asta ai devenit TATĂ, iar această nouă ipostază te prinde de minune❤️ Ce bine, eu am doua iubiri, doi Adriani! Sunt fericită că te pot felicita anume așa și îți zic cu toată sinceritatea că ești și cel mai bun tătic, te iubesc!”, a scris ea.

Hâncești: Un tânăr de 27 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon
Articolul anterior
Cele mai populare mesaje de Crăciun, pe Instagram!
Articolul următor
Alte articole interesante