Mama care a visat să aibă o fetiță și a născut cvintupleți

Mama a doi băieți a visat la o fiică și a născut cinci copii odată. Meghan și Joshua Hulen erau o familie clasică americană cu doi fii, Jacob, de 8 ani, și Matthew, de 3 ani. Pentru o fericire deplină, le lipsea un singur lucru – o fiică. Și apoi a venit ziua aceea fericită când Megan i-a spus soțului ei că este din nou însărcinată.

Din moment ce femeia a fost diagnosticată cu sindromul ovarului polichistic, înainte de nașterea fiilor ei, a luat medicamente pentru fertilitate și medicamente care stimulează ovulația. Același drum o aștepta după ce cuplul a decis să mai aibă un copil. Dar Megan a aflat brusc despre a treia ei sarcină chiar înainte de a lua medicamente. Cu cât se apropia ziua ecografiei, cu atât cuplul devenea mai nerăbdător să audă de la medic: „Veți avea o fiică”.

În timpul unei ecografii, Megan a aflat că va avea cinci copii. Din fericire, sarcina a trecut fără complicații, iar după 32 de săptămâni s-au născut toți cei 5 bebeluși – patru fete și un băiat – fiind aproape complet sănătoși.

Mom of two boys who wanted to try for a girl welcomes quintuplets – and is  up at 3am as feeding them takes three HOURS

,,Primul an al vieții lor a fost absolut haotic, dar incredibil de plin de dragoste și grijă. A fost o experiență fantastic de plină de satisfacții. Învățăm constant lucruri noi în timp ce aveam grijă de copiii noștri”, a spus Megan într-un interviu.

Acum cei cinci copii deja adorm noaptea fără ajutorul părinților lor. Acum că familia Julen are șapte copii, părinții visează la o casă mare și plănuiesc să realizeze acest vis în viitorul apropiat. În plus, vor să-și cumpere o mașină cu 9 locuri pentru ca toată familia să poată călători împreună.

Andreea Marin, despre căldura moldovenilor: ,,Mă simt îmbrățișată când vin aici”
Articolul anterior
447 cazuri noi de Covid și 43 de victime, în ultimele 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante