Mama este însărcinată a 22-a oară. Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie se mărește din nou

Noel și Sue Radford din localitatea Morecambe formează cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, iar recent au anunțat că urmează să devină din nou părinți. Sue, în vârstă de 44 de ani, a spus că este însărcinată a 22-a oară, deși anul trecut spusese că nu mai face copii, relatează Daily Mail.

separator
Părinții au publicat un clip pe Youtube în care au arătat ecografia cu cea de-a 22-a sarcină a lui Sue.

,,Sunt însărcinată în aproape 15 săptămâni, iar, în curând, vom putea afla sexul bebelușului”. Sue a arătat lumii întregi că este însărcinată a 22-a oară. Ea a spus că urmează să nască în aprilie 2020 și a spus că și-ar dori un băiețel, conform Daily Mail.

,,Mă întreb dacă vom avea 11 fete și 11 băieți? Cred că va fi un băiețel”. Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie trăiește într-o vilă cu 10 dormitoare. În fiecare săptămână, părinții primesc alocații, în valoare de 170 de lire sterline. Ei își câștigă, însă, existența datorită brutăriei pe care o dețin, pentru a le oferi tuturor copiilor un trai decent și pentru a întreține vila cu 10 dormitoare. Este vorba despre casa pe care au cumpărat-o în 2004 cu 240.000 de lire sterline. În noiembrie 2018, Noel și Sue Radford au devenit fericiții părinți ai celui de-al 21-lea copil al familiei lor, o fetiță pe nume Bonnie Raye. La acea vreme, Sue spunea că ea și soțul ei nu își mai doresc alți copii. Noel a făcut vasectomie, după copilul numărul 9, dar mai târziu s-a răzgândit și a făcut procedura de reversibilitate. Pentru a putea să-și ducă copiii la școală, tatăl a cumpărat un microbuz cu 9 locuri.

În 1989, Sue a rămas însărcinată prima oară la doar 14 ani. A decis, la 14 ani, alături de iubitul ei de atunci, să păstreze copilul deoarece amândoi fuseseră dați spre adopție la naștere. Al doilea copil, Sophie, s-a născut trei ani mai târziu, iar apoi Noel și Sue s-au căsătorit. Toți copiii lor sunt încântați să mai aibă un frate, care este cu trei decenii mai tânăr decât Chris, cel mai mare dintre ei, care are acum 30 de ani, transmite libertatea.ro.

A furat un card bancar și a reușit să extragă 3 mii de lei. Un moldovean este căutat de poliție
Articolul anterior
Care este cea mai bună metodă de a găti legumele? Concluzia cercetătorilor
Articolul următor
Alte articole interesante